Incentive Sevilla

Reis mee naar het sfeervolle Spaanse Sevilla. Verken historische monumenten, geniet van de flamenco-muziek en proef heerlijke tapas. Deze incentive naar Sevilla passen we aan op basis van de wensen van uw organisatie.
Prijs op aanvraag
4 dagen
Spanje
Offerte aanvragen
Incentive Sevilla
Incentive Sevilla
De mooiste stad van Spanje, Sevilla
Vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt die raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. De Arabische invloeden, de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker te weten indruk maken wanneer u Sevilla bezoekt.
Alcazar
Het koninklijke paleis van de stad Sevilla, Alcazar! Het bouwwerk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO sinds 1987, en is een echte must see bij een bezoek aan Sevilla.
Alcazar
Het koninklijke paleis van de stad Sevilla, Alcazar! Het bouwwerk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO sinds 1987, en is een echte must see bij een bezoek aan Sevilla.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Sevilla (Spanje)

Vandaag arriveert u in de prachtige stad Sevilla! Bij aankomst op de luchthaven wordt u naar het centrum gebracht waar vervolgens fietsen voor jullie klaar staan; tijd om de sfeer van de stad al even te proeven. Uw bagage wordt rechtstreeks naar de accommodatie gebracht. De fietstocht eindigt bij een echt Spaans restaurant. Na de lunch is het tijd om naar de accommodatie te gaan om in te checken. Deze middag is er vrije tijd waar u kunt genieten van de hotelfaciliteiten of om verder op ontdekking te gaan in de stad. Uiteraard wordt er later in de avond heerlijk gegeten en voor ieder die wil kan daarna het nachtleven gaan ontdekken!

Dag2
Sevilla

Na een heerlijk ontbijt staan er Vintage Cars voor u klaar om ook de prachtige omgeving van Andalusië te ontdekken; even de stad uit! Elke auto krijgt een roadbook om zo de weg te volgen naar de 'White Villages' van Andalusië, om zo aan te komen bij een echte olijfolie fabriek voor een tasting én een lunch. Na de lunch wordt het roadbook weer gevolgd om via deze prachtige streek weer terug te reizen naar de accommodatie. Aan het eind van de dag komt u weer terug om vervolgens op te frissen voor het avondprogramma. Vanavond staat er namelijk een bezoek aan Real Alcazar op het programma, privé voor uw organisatie of tijdens de reguliere openingstijden? Dat is aan u! Na dit bezoek loopt u naar het restaurant van vanavond; een onvergetelijke tweede dag!

Dag3
Sevilla

Na een lange, maar onvergetelijke tweede dag doen we het vandaag iets rustiger aan. U heeft vooraf een keuze gemaakt voor een activiteit die later in de ochtend zal plaatsvinden. Denk hierbij aan SUP, kayak of een wandeltour door de stad. De rest van de dag is op eigen gelegenheid. Wellicht goed om u voor te bereiden op een echte traditionele Spaanse avond; heeft u al een outfit uitgezocht? Heel veel plezier!

Dag4
Sevilla, vlucht naar huis

Een laatste ontbijt onder de Spaanse zon. U geniet van een laatste ochtend in de accommodatie totdat het tijd is om uit te checken. De bagage mag achtergelaten worden, want u loopt aan het begin van de middag naar de laatste locatie voordat u naar de luchthaven gaat. Er staat namelijk een Spaanse kookworkshop op de planning, waar u zelf inkopen gaat doen onder leiding van een chef-kok. Als u goed op let, dan kunt u het wellicht ook eens thuis uitproberen! Na deze workshop is het tijd om richting de luchthaven te gaan. Hopelijk heeft u genoten onder de Spaanse zon!

sevilla-kerk-sinaasappelbomen

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Sevilla
Prijs op aanvraag
4 dagen
Spanje
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.