Incentive Zweeds Lapland

Zweeds Lapland is dé plek voor een uniek incentive avontuur. Ga met sneeuwscooters op pad om het noorderlicht te spotten, stap aan boord van de Arctic Explorer en vlieg met een helikopter naar het hoogste punt van Zweden. En natuurlijk maakt u kennis met husky's en rendieren.
Prijs op aanvraag
5 dagen
Zweden
Offerte aanvragen
Incentive Zweeds Lapland
huskies-sneeuw-headerhuskies-sneeuw-header
Incentive Zweeds Lapland
ICEHOTEL
Het wereldberoemde ICEHOTEL wordt elk jaar compleet opnieuw opgebouwd, doordat het elk voorjaar wegsmelt. Bijna alles in dit hotel is gemaakt van ijs, maar er zijn ook enkele 'warme kamers' voor als u even genoeg heeft van de kou.
Arctic Explorer
U gaat aan boord van de Arctic Explorer, ofwel de Icebreaker Cruise. Tijdens deze tocht krijgt u een rondleiding op de boot, mag u een wandeling maken op het ijs, en het absolute hoogtepunt; een duik nemen in het ijskoude water!
Het noorderlicht per sneeuwscooter
Hoe gaaf is het om met sneeuwscooters de wildernis in te gaan om het unieke noorderlicht te spotten? Daarnaast geniet u van een uniek, traditioneel diner in een typische warme hut.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Luleå (Zweeds Lapland)

Het avontuur kan beginnen! Vandaag vliegt u naar Luleå, een echte universiteitsstad waar genoeg te doen is. U pakt in de ochtend de vlucht vanuit Schiphol Amsterdam naar Luleå. Hier staat een lokale medewerker op u te wachten om u direct mee te nemen op de sneeuwscooters voor een spectaculaire tocht door het besneeuwde bos. Eenmaal aangekomen bij het kampvuur staat er een welkomstdrankje voor jullie klaar. Ook wordt er een 3-gangendiner in een traditionele houten Kota geserveerd. Na het diner is het tijd voor een wellness beleving in de prachtige, winterse natuur. Er zijn twee hottubs en een sauna aanwezig. Zodra u heerlijk tot rust bent gekomen brengt onze transfer u naar uw accommodatie in het centrum van Luleå.

Dag2
Luleå

Na een heerlijk eerste ontbijt brengt de transfer u naar Piteå. Eenmaal aangekomen gaat u aan boord van de Arctic Explorer, ofwel de Icebreaker Cruise. Tijdens de 2-uur durende tocht maakt u een duik in het ijskoude water! Gehuld in een overlevingspak krijgt u de gelegenheid om tussen de ijsbrokken te zwemmen. Na deze ervaring gaat u een hondensledetocht maken. Vervolgens brengt de transfer u terug naar het hotel en geniet u van een 3-gangendiner. Na het diner kunnen wij de skybar van het hotel afhuren zodat u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de stad onder het genot van een drankje.

Zweden lapland honden slee tocht
Dag3
Luleå, Kiruna

U checkt uit bij het hotel en reist verder naar de Arctische stad Kiruna per trein. Dit is niet zomaar een treinreis, maar deze neemt u mee door de prachtige winterse natuur van Zweeds Lapland. Eenmaal aangekomen in Kiruna, checkt u in bij het wereldberoemde ICEHOTEL. Na even tijd te hebben gehad om op te frissen gaat u per helikopter naar het hoogste punt van Zweden; de Kebnekaise berg. Geweldige ervaring! In de avond gaat u op noorderlichtsafari per sneeuwscooter. Ga met de sneeuwscooter de wildernis in waar het noorderlicht het meest zichtbaar is. Een unieke ervaring! De tocht is inclusief een 2-gangendiner in een warme hut.

Dag4
Kiruna, Abisko

Na het eerste ontbijt in het restaurant van het ICEHOTEL krijgt u een rondleiding door het hotel en geniet u van een drankje bij de ICEBAR waar alles is gemaakt van ijs. Hiernsa is het tijd om de traditionele Sami-levensstijl en de kunst van het rendiersleeën te ervaren. Er wordt gezorgd voor een traditionele lunch in een houten Kota. Na de lunch gaat u naar het bergdorp Abisko. U pakt de stoeltjeslift naar het Aurora Sky Station. Dit is één van de beste plekken op aarde om naar het noorderlicht te kijken. Hier, op 900 meter hoogte, wordt een 4-gangendiner uit de Scandinavische keuken geserveerd. Met een knetterend vuurtje, een schitterend uitzicht op Abisko en een goede kans om het noorderlicht te beleven is dit een nacht om nooit te vergeten!

Dag5
Abisko, Kiruna, vlucht naar huis

Helaas komt deze prachtige reis door Zweeds Lapland vandaag tot een einde. Na het ontbijt wordt u per transfer opgehaald en naar de luchthaven van Kiruna gebracht. Vanaf hier vliegt u terug naar huis. Wij hopen dat u een onvergetelijke reis heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Gido van den Brand
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Incentive Zweeds Lapland
Prijs op aanvraag
5 dagen
Zweden
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.