Levendig Istanboel

Istanboel, een stad met een mix van culturen, tradities en geschiedenis. Deze indrukwekkende stad staat bekend om zijn kenmerkende skyline versierd door minaretten en koepels. Ontdek de Blauwe Moskee en ervaar laat u verrassen door de verschillende geuren van kruiden tijdens een bezoek aan de Grote Bazaar.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Turkije
Offerte aanvragen
Levendig Istanboel
Levendig Istanboel
Cultureel Istanboel
Istanboel, de wereldstad die zich uitrekt over twee continenten: Europa en Azië. De vele bezienswaardigheden zoals het Topkapi-paleis, de Sultan Ahmet-moskee en het Hagia Sophia zorgen ervoor dat u nooit uitgekeken raakt in Istanboel. Naast de prachtige gebouwen heeft u ook ruime keuze uit de beste restaurants en kunt u shoppen in de verschillende wijken van deze bruisende stad.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Istanboel (Turkije)

Vandaag vliegt u naar Istanboel, waar uw stedentrip in Istanboel begint. Bij aankomst wordt u naar het hotel gebracht om even op te frissen. In de avond gaat u eerst heerlijk eten op een gezellige plek waar de muziek naarmate de avond vordert ook wat harder gaat. Na afloop gaat u vervolgens door naar een club om dansend de dag af te sluiten. Hier zorgen we natuurlijk voor privé tafels!

Dag2
Istanboel

U wordt wakker in Istanboel, het historische hart van Turkije. U begint in de ochtend met wat cultureels, om wat van de stad zien! U maakt een korte tour van 1,5/2 uur door het historische deel van de stad. U eindigt deze tour met een heerlijke lunch. In de middag heeft u vervolgens een keuze programma zodat u kunt doen wat u leuk vind. In de avond heeft u vervolgens een diner show in gedachten, een ludieke en bijzondere avond!

Dag3
Istanboel, vlucht naar huis

De laatste dag is aangebroken, de ochtend houdt u vrij zodat er voldoende tijd is om nog even wat souvenirs te scoren. U eindigt dit weekend met een lunch op een mooie plek. Na de lunch wordt het tijd om richting het vliegveld te gaan voor de vlucht terug richting huis. Na een vlucht van ongeveer 3,5 uur komt u 's avonds weer aan op uw gekozen vliegveld. Wij hopen dat u een fijne reis heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Levendig Istanboel
Prijs op aanvraag
3 dagen
Turkije
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.