Levendig Mallorca

Mallorca is een heerlijke uitvalsbasis om van zon, zee en strand te genieten. Laat u verrassen door de prachtige natuur en de vele mogelijkheden! Deze incentive naar Mallorca passen we aan op basis van de wensen van uw organisatie.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Spanje
Offerte aanvragen
Levendig Mallorca
Levendig Mallorca
De sfeervolle stad
Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca. De stad staat bekend om zijn imposante kathedraal, de leuke winkelstraten, sfeervolle pleinen en de grote jachthaven. De stad kent vele mooie bezienswaardigheden, musea en indrukwekkende kunstgaleries. Je kunt er zelfs genieten van zon, zee en strand!
Tramuntana gebergte
Het Tramuntana gebergte is een bergketen van bijna 90 kilometer lang aan de noordwestkust van Mallorca. Sinds 2011 staat het gebergte vanwege de grote landschappelijke en culturele betekenis op de World Heritage lijst van UNESCO. Met maar liefst tien pieken boven de 1000 meter, twee meren, natuurlijke sculpturen, eeuwenoude olijfbomen en historische dorpjes als Sólle, Deía en Valldemossa laat het een heel andere kant van Mallorca zien!
mallorca-gebergte-groen-zeemallorca-gebergte-groen-zee
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Mallorca (Spanje)

Vandaag begint uw reis naar Mallorca. Na aankomst op het eiland staat de privé transfer klaar en komt u aan in het centrum van Palma waar de fietsen al klaar staan. Het is tijd om deze prachtige stad te gaan verkennen. U komt ook langs de kust. Eenmaal aangekomen op een prachtige plek aan zee wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Nog een laatste keer trappen en dan eindigt de fietstour uiteindelijk aan de haven van Palma. Uiteraard wordt het mooiste baaitje opgezocht voor een heerlijke duik in zee, snorkelen is dan ook echt een echte aanrader. Na een prachtige zonsondergang komt u aan op het strand van Calvia, waardoor het slechts nog 15 minuten rijden is naar het hotel. U kunt even heerlijk opfrissen na een heerlijke dag om vervolgens in de bar van het hotel te proosten op een eerste mooie dag!

Dag2
Mallorca

Vandaag staat een Cabriotour over het veelzijdige eiland van Mallorca op de planning. Deze Cabriotour betreft een onvergetelijke tocht door de Tramuntana bergen, langs hoge kliffen en prachtige bergdorpjes als Valldemossa en Deía naar de kust in Port de Soller. Vergeet echter niet om u heen te kijken en het roadbook goed te lezen voor alle aanwijzingen en opdrachten op de route. Als u alle aanwijzingen goed heeft gevolgd, dan komt u uit bij de secret picknick op een unieke wereld erfgoed spot met prachtig uitzicht. Vervolgens rijdt u naar Port de Soller voor de laatste opdrachten, maar ook zeker een duik in zee als mooie afsluiter. U keert op eigen gelegenheid terug naar het hotel waar de Cabrio wordt geparkeerd. Vervolgens is er voldoende tijd om op te frissen voor de transfer klaar staat voor een mooie avond.

Dag3
Mallorca, vlucht naar huis

Vandaag komt uw reis tot een einde. Er staan nog enkele activiteiten op de planning die u kunt uitvoeren. U kunt gaan kayakken, suppen, touwtrekken of beachvolleyballen. Na een ochtend vol activiteiten staat er een heerlijke lunch klaar in het hotel. Geniet nog even van de hotelfaciliteiten voor de transfer klaar staat om u naar de luchthaven te brengen. Vanaf de luchthaven vliegt u terug richting huis. Wij hopen dat u een onvergetelijk weekend heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Levendig Mallorca
Prijs op aanvraag
3 dagen
Spanje
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.