Luxe reis naar de Bahama's

Kom volledig tot rust in deze prachtige privé villa op de Bahama's. De onafhankelijke eilandengroep bestaat uit ongeveer zevenhonderd eilandjes en is een enorm geweldige vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden.
Vanaf 4.600 p.p.
8 dagen
Bahama's
Offerte aanvragen
Luxe reis naar de Bahama's
Luxe reis naar de Bahama's
groot-lichtblauw-water-vuurtoren-een-bootjegroot-lichtblauw-water-vuurtoren-een-bootje
Pink Sands Beach
Pink Sands Beach, gelegen op het eiland Harbour Island in de Bahamas, staat bekend om zijn prachtige roze zand, dat wordt veroorzaakt door microscopisch kleine koraalfragmenten vermengd met wit zand.
bahamas-pink-sands-beachbahamas-pink-sands-beach
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Atalanta (Verenigde Staten)

Vandaag start uw reis naar de Bahama's, afhankelijk van uw vluchtkeuze heeft u een overstap op Atlanta. Hier vliegt u de volgende dag door naar de eilandengroep.

Dag2
Atalanta, North Eleuthera, Harbour Island
Inclusief meet & assist

Na het uitchecken heeft u een vlucht van Atlanta naar North Eleuthera. Hier wordt u hartelijk verwelkomd op de luchthaven en vervolgens per privétransfer naar het betoverende Harbour Island gebracht. Bij aankomst in het Bahama House heeft u alle tijd om te ontspannen, zich te installeren en te genieten van een verfrissende duik in het zwembad. In de avond staat er een heerlijk diner op de planning, waarmee u het verblijf in deze tropische oase in stijl kan beginnen.

Dag3
Harbour Island

Begin de dag met een heerlijk ontbijt om energie op te doen voor een dag vol avontuur. Stap vervolgens aan boord van de Scorpion Rib Boat voor een onvergetelijke dag: ontmoet de beroemde zwemmende varkens, verken de zandbanken en ga snorkelen in de betoverende oceaan. Na deze opwindende ervaring, kunt u genieten van een heerlijke lunch. Keer terug naar Harbour Island voor een jetski-avontuur en sluit de dag af met een cocktail aan het zwembad. De avond brengt een culinaire verkenning van de stad met een heerlijk diner op de planning.

Dag4
Harbour Island

Sta vroeg op om de betoverende zonsopkomst te aanschouwen en te genieten van een heerlijk ontbijt. Deze dag staat in het teken van spannend diepzeevissen, op zoek naar tonijn, wahoo en mahi-mahi. Een stevige lunch wordt genoten aan boord terwijl u de glinsterende wateren doorkruist. Bij terugkeer kunt u ontspannen bij het zwembad.

Dag5
Harbour Island

Begin de dag met verfrissende yoga om uzelf op te laden, gevolgd door een heerlijk ontbijt. Uw ochtend staat in het teken van ontspanning op het iconische roze zandstrand, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving. Uw lunch wordt geserveerd in een strandcafé met uitzicht op de turquoise wateren. In de middag kunt u paardrijden op het strand. Keer terug naar Bahama House voor een avondje rumproeverij voordat u 's avonds de stad in gaat voor een smakelijk diner.

roze-zee-bahamas
Dag6
Harbour Island

Vandaag heeft u een vrije dag ter besteding. Optioneel kunnen wij voor u een dag programma regelen.

harbour-bahamas-zee
Dag7
Harbour Island, vl ucht naar huis
inclusief privé transfer

Helaas komt uw reis tot een eind. Na het uitchecken wordt u per privétransfer naar de luchthaven gebracht. Afhankelijk van uw vluchtkeuze heeft u nog wat vrije tijd ter besteding.

vliegtuig-met-uitzicht-op-zee-bahamas
Dag8
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

groot-lichtblauw-water-vuurtoren-een-bootje
Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in de Bahama's.

Details & prijzen
Luxe reis naar de Bahama's
Vanaf 4.600 p.p.
8 dagen
Bahama's
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.