Modern Dubai

De hypermoderne metropool Dubai brengt een mooie afwisseling van cultuur, unieke activiteiten en ontspanning. Ervaar het Emiraat in stijl en geniet van de zon die het hele jaar door schijnt!
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Offerte aanvragen
Modern Dubai
Modern Dubai
Dubai Palm Water OverzichtDubai Palm Water Overzicht
Het hoogste gebouw ter wereld
Dubai is een stad met oneindige mogelijkheden. Op de plek waar voorheen alleen maar zand te vinden was, staat nu het hoogste gebouw ter wereld. Met een totale hoogte van 829 meter torent de Burj Khalifa hoog boven alle andere wolkenkrabbers uit.
Dubai Burj Khalifa Hartje ErvoorDubai Burj Khalifa Hartje Ervoor
Het meeste iconische zevensterrenhotel ter wereld
Het Burj al Arab Jumeirah hotel is misschien wel het meest bekende symbool van Dubai. Het zeilvormige hotel aan de kust is een van de weinige zevensterrenhotels ter wereld en straalt pure luxe uit. Ook wanneer u niet overnacht in Burj al Arab kunt u gemakkelijk een high tea reserveren in de Sky View bar. Eveneens een bijzondere ervaring.
burj-al-arab-hotel-hoogtepuntburj-al-arab-hotel-hoogtepunt
Ballonvaart over de woestijn
Tijdens zonsopkomst geniet u van het schitterende uitzicht vanuit de lucht!
Privéjacht
Een rondvaart vanuit de Marina, langs Jumairah Palm en Burj Al Arab. Uiteraard met uw privé jacht.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Dubai

Vandaag begint uw reis naar Dubai. Na 6,5 uur vliegen komt u rond aan in deze moderne metropool. Bij aankomst wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag2
Dubai

Deze ochtend gaat u Dubai verkennen! In de ochtend begint u in de Oude Stad; het oudste gedeelte van Dubai. Een mooie wandeling en een korte boottocht later brengt de gids u naar Downtown Dubai. De plek waar u het hoogste gebouw van de wereld gaat bezoeken: de Burj Khalifa! Aan het eind van deze ochtend is het tijd voor ontspanning in hartje Downtown. Na de lunch kunt op eigen gelegenheid Dubai Mall ontdekken en is de rest van de middag ter eigen besteding. Aan het einde van de middag staat er een bus voor u klaar en wordt u terug naar het hotel gebracht waar u zich kunt opfrissen. Voor het diner brengen wij u terug naar Downtown Dubai om de Dubai Fountains te aanschouwen!

Dubai Souk Madinat Jumeirah Water
Dag3
Dubai

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een transfer naar The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina. Hier heeft u een vergaderruimte met presentatiescherm, met aansluitend een lunch bij restaurant Bussola welke op het resortterrein ligt. Na de middag komen meerdere 4x4WD jeeps voorgereden bij het resort en start het woestijn avontuur. U gaat o.a. zélf buggy rijden in de woestijn en u gaat dunebashen met de jeeps. Later op de middag arriveert u bij een luxueus desert resort waar u tijd heeft om te ontspannen. Uw koffers zijn inmiddels ook door ons overgebracht. U overnacht hier en er is een fantastisch diner in de woestijn voor u voorbereid.

woestijn-jeep-dubai
Dag4
Dubai

Vandaag vertrekt u vanuit het woestijnresort naar een nabijgelegen plek in de woestijn waar een luchtballon voor uw gezelschap klaar staat. Terwijl de zon opkomt beleeft u de woestijn vanuit de lucht! In de middag ligt er een privé jacht voor u in de Marina te wachten. Daarmee maakt u een rondvaart langs Jumeirah Palm en onderweg stopt de boot ook om te zwemmen. Bij terugkomst wordt u teruggebracht naar het hotel zodat u zich kunt opfrissen. In de avond is er voor u gereserveerd in Buddha Bar voor een heerlijk diner en vanzelfsprekend wordt u aansluitend teruggebracht naar het hotel.

Dag5
Dubai, vlucht naar huis

Vandaag komt uw reis tot een einde. Uw chauffeur staat buiten op u wachten. U naar het vliegveld gebracht voor de vlucht terug richting huis.

dubai-marina-nacht

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Dubai Palm Water Overzicht
Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Modern Dubai
Prijs op aanvraag
5 dagen
Verenigde Arabische Emiraten
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.