Relaxen op Noord-Mauritius

Welkom op het betoverende Mauritius, waar turkooisblauwe wateren, parelwitte stranden en een mix van culturen samenkomen.
Vanaf 3.550 p.p.
12 dagen
Mauritius
Offerte aanvragen
Relaxen op Noord-Mauritius
Relaxen op Noord-Mauritius
Vakantie eiland
Met een oppervlakte van 1950 km2 maakt Mauritius deel uit van de Maskarenen, samen met La Reunion en Rodrigues. Dit eiland heeft zich ontwikkeld tot één van de mooiste strandbestemmingen ter wereld. De wegen zijn goed, de service is hartelijk en de mensen zijn vriendelijk, allemaal ingrediënten voor een geslaagde reis naar dit prachtige eiland.
het paradijs op aarde
Mauritius is een droombestemming voor menig reiziger. Dit eiland ongeveer ter grote van Noord-Brabant doe paradijselijk aan met zijn prachtige witte zandstranden.
Beste reistijd
De beste reistijd voor Mauritius is nooit 100% nauwkeurig te voorspellen. De seizoenen zijn omgedraaid t.o.v. Nederland, de zomer is dus in januari en de winter in juli. In de zomer kan het juist erg warm en nat worden terwijl de winter wat koeler en droger is. De beste reistijden zijn de overgangs periode tussen de seizoenen van april tot juni en van september tot december.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Mauritius

Afhankelijk van u vluchtkeuze reist nu via een tussenstop naar Mauritius, waar u de volgende dag arriveert.

Dag2
Mauritius
inclusief privé transfer

Vanochtend komt u aan op Mauritius, u verblijft de komende dagen eerst in het noorden van het eiland. Hier zitten jullie namelijk dichtbij de beste duikspots waar jullie de komende dagen volop op ontdekking kunnen gaan. Na aankomst op de luchthaven wordt u per privétransfer naar de accommodatie gebracht.

Dag3
Mauritius

Het begin van uw vakantie op Mauritius staat in het teken van de onderwaterwereld. Mauritius heeft bijna uitsluitend riffen, aangezien het eiland vrijwel omringd is door koraal, met meer dan 100 locaties om uit te kiezen. De beste duikplekken vindt u rond de prachtige noordelijke stranden van Flic-en-Flac, Grand Baie en Trou Aux Biches. Van scheepswrakken, vulkanische kraters en grote scholen vissen tot kleurrijke koraalriffen, verborgen grotten en diepzeedieren. Als u op zoek bent naar de grotere soorten vissen, dan is de stromingsduik in het zuiden van de Pass St. Jacques waar vaak stierhaaien, barracuda's en grijze en witpuntrifhaaien worden gespot iets voor u. In samenspraak met u leggen we voor de komende dagen in de ochtend een aantal duiken vast, in de middag heeft u dan voldoende tijd om van het mooie hotel te genieten.

Dag4
Mauritius

Ook vandaag kunt u ervoor kiezen om de onderwaterwereld van Mauritius te gaan ontdekken. Optioneel kunt u ook de 'Le Morne Brabant' beklimmen vandaag. Hiervoor regelen wij het vervoer en een privégids.

Berg in Mauritius
Dag5
Mauritius
inclusief privé transfer

Het is vandaag tijd om te verhuizen, u verlaat het hotel aan de noordkant van het eiland en gaat per privé transfer naar de volgende accommodatie. U verblijft nog een week aan de westkant van het eiland. Deze kant staat bekend om de gezelligheid en de vele levendige strandtenten. U kunt hier dan ook nog gaan genieten van een prachtige week op dit mooie eiland.

Dag6
Mauritius

We lichten voor iedere dag een aantal optionele activiteiten voor u uit. Zo kunt u ervoor kiezen om iets te gaan ondernemen of om heerlijk te gaan ontspannen bij uw hotel of het strand. Zo kunt u vandaag bijvoorbeeld gaan kajakken. U gaat dan ongeveer 2,5 uur op pad en kunt op deze manier op prachtige plekken komen waar u anders niet kan komen.

Dag7
Mauritius

De komende dagen verblijft u in het paradijs op aarde, u kunt vanuit uw accommodatie natuurlijk allerlei activiteiten ondernemen! Zo kunt u bijvoorbeeld een kookles nemen. Samen met een gids gaan jullie dan aan de slag om de meest lekkere gerechten op tafel te zetten, natuurlijk mag de wijn niet ontbreken!

Dag8
Mauritius

Vandaag kunt u een 15 minuten durende scenic flight maken rond de zuidwest punt van het eiland. Dit is het meest iconische stukje van het eiland waar u geweldig uitzicht op heeft vanuit het watervliegtuig! Bewonder ook de bekende 'onderwater waterval' tijdens deze vlucht.

Droneshot van strand Mauritius
Dag9
Mauritius

U geniet van een vrije dag op Mauritius. U kunt heerlijk gaan ontspannen bij uw accommodatie of op eigen gelegenheid iets ondernemen, zoals Port Louis bezoeken, de hoofdstad van Mauritius.

Dag10
Mauritius

Vandaag kunt u nog even genieten van dit prachtige eiland en eventueel de botanische tuinen of een prachtige koloniale plantagewoning gaan bezoeken, Maison Eureka.

Dag11
Le Morne, vlucht naar huis
inclusief privé transfer

Uw laatste dag is aangebroken, we hebben een airport transfer voor u geregeld zodat u mooi op tijd klaar staat. U vliegt vervolgens met een tussenstop terug naar Nederland. U kunt gegarandeerd terug kijken op een prachtige reis over dit bijzondere tropische eiland.

Dag12
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Astrid Kramer
Bel, mail of app met Astrid

De expert voor reizen in Mauritius.

Details & prijzen
Relaxen op Noord-Mauritius
Vanaf 3.550 p.p.
12 dagen
Mauritius
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.