Roadtrip Griekenland

Welkom bij de Griekse Spelen! Tijdens deze reis door Griekenland gaan verschillende teams strijden om de winst. De groepen voeren uitdagende opdrachten uit, die de volgende locatie van de reis onthullen. Onderweg komen de teams langs de hotspots van Griekenland, die hen van Thessaloniki naar Athene brengen. Welk team gaat er met de winst vandoor?
Prijs op aanvraag
4 dagen
Griekenland
Offerte aanvragen
Roadtrip Griekenland
Athene Akropolis Bomen ErvoorAthene Akropolis Bomen Ervoor
Roadtrip Griekenland
Griekenland Meteora Omgeving Bossen En BergenGriekenland Meteora Omgeving Bossen En Bergen
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Thessaloniki

Let the Games begin! Vandaag begint de reis naar Griekenland. Na ongeveer drie uur vliegen komt u aan op de eerste bestemming: Thessaloniki. Bij aankomst halen de teams hun huurauto op en rijden naar de accommodatie om in te checken. Na een lekker ontbijt gaat de volgende opdracht van start, waarbij u de locatie van de lunch gaat ontcijferen. Na de lunch rijdt door naar de haven om vervolgens met een zeilboot de baai op te varen. U wordt naar een rustig plekje in de baai gevaren, waar er ruimte is voor zwemmen en gezelligheid. Eenmaal weer aangekomen in de haven rijdt u terug naar de stad voor het diner. De avond is vrij te besteden.

griekenland-thessaloniki-stad-uitzicht
Dag2
Thessaloniki, Meteora

De volgende ochtend vertrekt u uit Thessaloniki en rijdt u richting Meteora, dat bekend staat om de zwevende kloosters. Vandaag staat ook in het teken van de bonte avond! Bereidt u goed voor, want hier kunnen de meeste punten worden behaald. U krijgt een startkapitaal om de act voor te bereiden. Onderweg naar Meteora stopt u op verschillende locaties. Deze locaties krijgt u niet zomaar; voor elke locatie moet eerst een raadsel worden opgelost. Bij een goed antwoord krijgt u een bevestiging van de volgende locatie. In de langs liggende steden en dorpen heeft u de mogelijkheid om spullen voor de bonte avond te regelen. Na een rit van ruim vier uur komt u aan in Meteora, waar u de tijd heeft om de kloosters te bezoeken. Na het diner is het tijd voor de bonte avond, waar u voorbereide act opvoert.

griekenland-meteora-bergen-klooster
Dag3
Meteora, Athene

Vandaag is het alweer tijd om Meteora te verlaten en door te reizen naar de volgende stad. U vertrekt deze dag naar de eeuwenoude schatkist van de Griekse beschaving, waar op elke straathoek en in elke ruïne geschiedenis ademt: Athene. Met een koffiestop rijdt u in ongeveer vier uurtjes naar de hoofdstad van Griekenland. De locatie van deze koffiestop krijgt u niet cadeau en moet worden ontrafeld door middel van aanwijzingen. Na de gezamenlijke stop rijdt u door naar de prachtige hoofdstad van Griekenland! Aangekomen in Athene is het tijd voor het laatste avontuur. De finish is in zicht! Maar eerst een speurtocht door het hart van Athene. Door het oplossen van verschillende brein krakende raadsels wordt u telkens naar de volgende historische locatie geleid. Op de eind locatie worden de laatste punten verdeeld en komt er een eind aan de Spelen. Het winnende team staat een mooie prijs te wachten, die de volgende dag wordt uitgereikt. De avond is vrij te besteden.

griekenland-athene-uitzicht-op-akropolis
Dag4
Athene, vlucht naar huis

Vandaag komt er helaas een einde aan de reis door Griekenland. De winnaarsactiviteit wordt vandaag uitgevoerd, terwijl de verliezende teams nog even kunnen genieten op het strand. Aan het eind van de dag vliegt u vanuit Athene weer terug richting huis.

griekenland-athene-huizen-stad-overzicht
Griekenland Meteora Omgeving Bossen En Bergen
Lotte Slungers
Bel, mail of app met Lotte

De expert voor reizen in Griekenland.

Details & prijzen
Roadtrip Griekenland
Prijs op aanvraag
4 dagen
Griekenland
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.