Rondreis Bali & Komodo

Combineer een rondreis op het eiland Bali met een bezoek aan het indrukwekkende Komodo National Park. Loop door groene rijstvelden, zwem in helder blauwe wateren en maak een prachtige boottocht langs verschillende eilanden.
Vanaf 4.300 p.p.
15 dagen
Indonesië
Offerte aanvragen
Rondreis Bali & Komodo
Rondreis Bali & Komodo
Privé cruise Komodo
U gaat tijdens deze reis bij een privéboot aan boord om één van de meeste bijzondere eilanden te verkennen, Komodo National Park. Dit doet u middels een meerdaagse cruise. De boot is speciaal ontworpen voor een exclusieve liveaboard-ervaring en heeft 5 prachtige hutten beschikbaar met badkamers, wifi en duikuitrusting. U wordt verwend met smakelijke maaltijden bereid door de kok en geniet van een avontuurlijk programma op deze bijzondere plek.
Indonesië prive cruise komodo bootIndonesië prive cruise komodo boot
Rijstvelden Bali
In het midden van Bali op 850 meter hoogte vindt u de rijstvelden van Jatiluwih. Jatiluwih betekent ook wel ‘erg mooi’ en dat zegt eigenlijk al genoeg over deze schitterende plek omzoomd met bergen. Het is niet voor niets dat deze rijstterrassen een beschermde status hebben op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Indonesië bali rijstvelden groen gele luchtIndonesië bali rijstvelden groen gele lucht
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Indonesië

Uw reis gaat vandaag van start met een vlucht naar Bali, Indonesië. U arriveert de volgende dag en uw programma gaat hier dan ook verder.

Dag2
Aankomst Bali (Indonesië)
inclusief prive transfer

U komt vandaag aan op de luchthaven van Bali. U wordt op de luchthaven verwelkomd door onze lokale partner die u naar naar Bukit of Seminyak, afhankelijk van uw hotelkeuze. Bukit Peninsula, vaak aangeduid als de Bukit, is een schiereiland en vormt het zuidelijkste puntje van Bali. Hoewel Bali bekend staat als een groen en vruchtbaar eiland, is het landschap op de Bukit vrij droog en dor. Bukit betekent berg of heuvel en dat is te merken: hoe zuidelijker u op het schiereiland komt, hoe heuvelachtiger het landschap wordt. De hele regio is verbluffend mooi. U vindt er hoge kliffen die afgewisseld worden met de mooiste stranden van Bali. Daarnaast is het op Bukit aangenaam rustig betreft toerisme. Seminyak is daarentegen een stuk drukker. Seminyak is een van de hipste plekken in Bali! De stad heeft weinig te bieden qua cultuur en bezienswaardigheden en dus komen reizigers hier echt om te genieten van het strand en de leuke restaurantjes en barretjes. Dit betekent echter niet dat er niets te doen is in Seminyak! U kunt genieten op het strand en neerploffen in een van de zitzakken, een bezoek brengen aan een wellness centra, souvenirs shoppen of leren surfen.

Dag3
Bukit/Seminyak

Geniet van een vrije dag! Ga lekker relaxen bij uw accommodatie of op het strand of kies ervoor om één van de vele mooie plekken in de omgeving te bezoeken.

Dag4
Bukit/Seminyak

Vandaag heeft u weer een vrije dag en kunt u eventueel een bezoek brengen aan een van de vele beach clubs, zoals Savaya. Deze beach club is groots opgezet en gebouwd op een van de cliffs waar Uluwatu bekend om is. U heeft hier dan ook een prachtig uitzicht. Bij binnenkomst kijkt u vanaf het bovenste gedeelte uit over de hele club en de oceaan.

Uluwatu tempel, Bali, Indonesië
Dag5
Bukit/Seminyak, Ubud

Na het ontbijt reist u vandaag verder naar Ubud. Ubud is het artistieke hart van Bali en het centrum van culturele evenementen. Ubud is omgeven met prachtige natuur die u de aankomende dagen zult ontdekken. Na aankomst in uw hotel heeft u de rest van de dag tijd ter vrije besteding. U kunt bij uw hotel bijkomen van de reis of alvast een glimp opdoen van het centrum van Ubud.

Dag6
Ubud

U stapt de fiets op en gaat samen met een gids het prachtige Ubud ontdekken. Fiets het binnenland van Ubud in met een tocht langs de smalle straatjes en krijg een kijkje in het dagelijkse leven en de levendige cultuur van Bali. U gaat op bezoek bij een typisch Balinese familie en eindigt de fietstocht met een lokale lunch. Zo komt u meer te weten over het dagelijkse leven van de lokale bevolking.

Dag7
Ubud

Vandaag wordt u wakker in Ubud en heeft u een dag ter vrije besteding. Na een heerlijk ontbijt kunt u een bezoek brengen aan één van de vele rijstvelden. We raden aan om zeker de Tegalalang-rijstvelden niet over te slaan. Hier kunt u door de rijstvelden wandelen, een drankje doen bij het ernaast gelegen barretje en eventueel schommelen op de bekende Bali Swing. Dit geeft mooie foto's! Verder is het leuk om vandaag naar het centrum van Ubud te gaan, dit is zeker de moeite waard om een middagje rond te lopen, de sfeer te proeven en de Balinese cultuur in u op te nemen.

Indonesië ubud rijstvelden vol met water
Dag8
Ubud, Munduk

U reist vandaag verder naar Munduk, een dorp dat gelegen is in het noordelijke binnenland van Bali. Deze omgeving bestaat uit een groen gebied, dat gevuld is met bossen en rijstvelden. U geniet vandaag van een verder vrije dag.

Dag9
Munduk

U geniet vandaag van een vrije dag in Munduk. Er zijn tal van activiteiten die u vandaag kunt ondernemen, als u niet wilt ontspannen bij uw verblijf. Zo kunt u verschillende watervallen bezoeken, de watertempel of Handara Gate bezoeken.

Dag10
Munduk, Lubuan Bajo, Komodo
inclusief binnenlandse vlucht

U wordt vandaag terug naar de luchthaven gebracht, waar u in het vliegtuig naar Labuan Bajo stapt. U sluit deze reis namelijk af bij het Komodo National Park! Na aankomst in Labuan Bajo, wordt u per transfer naar uw hotel gebracht.

Dag11
Komodo

U wordt deze dag vroeg wakker en wordt naar de haven gebracht voor een boottocht van 2 dagen waarbij u verschillende eilanden van het Komodo National Park gaat bezoeken. Dit park staat ook op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het park werd opgericht doordat hier s'werelds grootste hagedis leeft. Ook de koraaldriehoek wordt hier beschermd. U bezoekt Rinca, Padar, Kanawa en Komodo Island waar u gaat snorkelen, jungle hikes maakt, wildlife gaat spotten en natuurlijk is er ook genoeg tijd om te relaxen en wordt het eten voor u verzorgd.

Komodovaraan op Komodo, Indonesië
Dag12
Komodo

U vaart deze ochtend eerst naar Manta Point wat zijn naam te danken heeft aan de vele mantaroggen die hier voorkomen. U kunt hier met de roggen gaan snorkelen. Daarna vaart u door naar Siaba Island om in de baaitjes te zwemmen en hopelijk wat zeeschildpadden te spotten. Na de lunch vaart u nog naar Bidadari Island voor nog meer zwemmen, snorkelen en relaxen en daarna vaart u terug naar Labuan Bajo en verlaat u de boot en keert terug naar uw hotel.

Dag13
Komodo, Lubuan Bajo, Denpasar
inclusief binnenlandse vlucht

Uw verblijf in Komodo zit er helaas weer op. U wordt naar de luchthaven van Labuan Bajo gebracht en stapt daar op het vliegtuig terug naar Bali. Hier wordt u weer opgewacht en naar uw hotel nabij de luchthaven gebracht.

Dag14
Denpasar, vlucht naar huis

Uw reis komt vandaag helaas tot een einde. U wordt naar de luchthaven gebracht en stapt daar in het vliegtuig terug naar huis.

Dag15
Terugvlucht, aankomst thuis

Vanwege het tijdsverschil en de duur van uw vlucht, komt u in de loop van vandaag weer thuis met een koffer vol onvergetelijke reiservaringen.

Bas Sweep
Bel, mail of app met Bas

De expert voor reizen in Indonesië.

Details & prijzen
Rondreis Bali & Komodo
Vanaf 4.300 p.p.
15 dagen
Indonesië
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.