Schilderachtig Sicilië

Sicilië, een niet zo voor de hand liggende, maar super leuke bestemming voor een incentive! De mooie stad Catania en de nabij gelegen actieve vulkaan de Etna maken dit een super diverse plek waar u alle kanten op kan met mooie activiteiten.
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Offerte aanvragen
Schilderachtig Sicilië
Schilderachtig Sicilië
De actiefste vulkaan van Europa
De Etna, oftewel de grootste actieve vulkaan van Europa. Deze vulkaan heeft meer dan 400 kraters, verdeeld over heel Catania. Valle del Bove maakt deel uit van het regionale park van de Etna. Oude lavastromen die dateren uit 1979 tot je de berg Fontana bereikt, 1300 meter boven de zeespiegel, dit is een panoramische punt met een prachtig uitzicht. Afhankelijk van hoe actief de vulkaan op dat moment is wordt er een vergunning afgegeven voor het bereik van een bepaalde hoogte; spannend!
De hoofdstad van Sicilië
Palermo is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië en staat bekend om haar Mediterrane en Midden-Oosterse invloeden. Het is een levendige stad met verschillende architectonische gebouwen, sfeervolle pleinen en kleurrijke marktjes.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Catania (Italië)

Vandaag staat uw reis naar Sicilië staat op het punt van beginnen! Sicilië is samen met Sardinië één van de grotere Italiaanse eilanden. Door de ligging van het eiland heeft het eiland een lange en bewogen geschiedenis. Het eiland heeft dan ook vele verschillende bewoners gehad waardoor overal de invloeden van o.a. de Romeinen, de Arabieren en de Normandiërs nog zichtbaar zijn op het eiland. Sicilië staat buiten haar rijke geschiedenis ook bekend om Etna en de fantastische keuken. Na aankomst op de luchthaven staat er een transfer klaar en brengt u in 20 minuten naar het centrum van Catania. Bij aankomst ontvangt iedereen de kamersleutels om na het diner direct naar het hotel te kunnen gaan óf de leuke barretjes van Catania te ontdekken.

Dag2
Catania, Taormina

Vandaag wordt u wakker in het zonnige Sicilië. Het tijd voor een kennismaking met Catania tijdens een wandeling door de stad van ca. 1 uur. Het verhaal over de stad aan de voet van de Etna en haar geschiedenis is ontzettend interessant, vooral wanneer er na de wandeling Jeeps klaar staan om de Etna ook daadwerkelijk te gaan bezoeken. Vanuit Catania wordt u in Jeeps naar de Etna gereden. Afhankelijk van hoe actief de vulkaan die dag is wordt er een bepaalde hoogte toegestaan. Bij aankomst is er een hike over de lava velden. Via een mooie route eindigt de tour bij het hotel in Taormina.

Dag3
Taormina, Catania, vlucht naar huis

Vandaag komt u reis naar Sicilië tot een einde. Er staat een actieve dag op de planning met keuze activiteiten. U kunt kiezen voor tubing of e-biken! De transfer staat klaar om u naar Alcantara Valley te brengen voor een sportieve ochtend en een lunch op locatie. Na de lunch liggen er boten klaar bij het hotel voor een relaxte middag op het water. Uiteraard kan er in plaats van de boot tour of Alcantara Valley ook worden gekozen voor vrije tijd in Taormina. Tegen het einde van de middag heeft u nog een laatste activiteit voor u klaar staan. U wordt in Taormina verwacht voor een Pizzaworkshop én pizza proeverij voordat de transfer u naar de luchthaven brengt. Hopelijk heeft u genoten van een onvergetelijk weekend op Sicilië!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Schilderachtig Sicilië
Prijs op aanvraag
3 dagen
Italië
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Alle transfers
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.