Veelzijdig Kaapstad

Met de spectaculaire ligging, aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg en Lion's Head, is Kaapstad een 'must' om te bezoeken. Maak een tocht in een zijspan, geniet op een privé catamaran, breng een bezoek aan de toonaangevende wijnhuizen en een ga op fly-in safari!
Prijs op aanvraag
6 dagen
Zuid-Afrika
Offerte aanvragen
Veelzijdig Kaapstad
Veelzijdig Kaapstad
Tafelberg Kaapstad
De Tafelberg in Kaapstad staat in de lijst van de zeven wereldwonderen der natuur.
Tafelberg in KaapstadTafelberg in Kaapstad
De Kaapse wijnlanden
Een echte must-see tijdens uw reis naar Kaapstad zijn de Kaapse wijnlanden met haar heerlijke wijnen en geweldige restaurants.
Dagprogramma
Dag1
Vlucht naar Kaapstad (Zuid-Afrika)

Vandaag gaat uw reis naar Kaapstad van start. U vliegt in de ochtend naar Kaapstad waar u in de avond aankomt. Aangekomen op de luchthaven van Kaapstad wordt u middels een privé transfer naar uw hotel gebracht voor de eerste overnachting. Kaapstad heeft een bijzondere geschiedenis waar met name de Nederlanders een belangrijke rol in gespeeld hebben. Vandaag de dag staat de stad bekend om het kleurrijke Bo Kaap, haar witte stranden, azuurblauwe zee, de imponerende bergen rondom de stad, goede restaurants & heerlijke wijnen. Met de spectaculaire ligging, aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg en Lion's Head, is Kaapstad een 'must' om te bezoeken!

Luchtfoto van Kaapstad
Dag2
Kaapstad

De komende dagen verblijft u in Kaapstad. In de ochtend gaat u een eerste glimp van de stad verkennen. U gaat dit doen vanaf grote hoogte. De touringcar brengt u naar het kabelbaan station die u naar de top van Table Mountain brengt. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht over de stad en het strand. U kunt ook de stad verkennen vanaf Sea Point waar de walghazen gaan paragliden en de waterliefhebbers gaan kajakken. Nadat u bent teruggekeerd beneden en vanuit het water, brengt de touringcar u naar Waterfront. Aan het einde van de middag keert u terug naar het hotel en heeft u wat tijd ter vrije besteding. Zo kunt u relaxen bij het hotel of om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Zo raden we aan bij Waterfront te blijven waar u een gigantisch winkelcentrum, leuke restaurantjes en kunstwinkels vindt. Ook kunt u een bezoek brengen aan Bo Kaap, de meest gefotografeerde wijk van Kaapstad. In de avond gaat u heerlijk dineren bij een goed restaurant. Na het diner kunt u de club in duiken om dansed de nacht in te gaan!

Bo Kaap in Kaapstad, Zuid-Afrika
Dag3
Kaapstad, Chapman's Peak Drive, Constantia, Kaapstad

Een nieuwe dag in Kaapstad met één van de hoogtepunten van uw reis! Na het ontbijt wordt er in de ochtend motoren met zijspannen voorgereden waarmee u een schitterende route door Kaapstad en haar omgeving gaat maken. U begint met de Chapman's Peak Drive naar Hout Bay, één van de mooiste autoroutes ter wereld. Vervolgens rijdt u door naar Kommetjie en steekt u in oostelijke richting naar Kalk Bay waarna u via Muizenberg, bekend van de gekleurde strandhuisjes, stopt in Constantia. Constantia is een van de oudste wijken van Kaapstad en bekend om haar wijnen, schitterende uitzichten en toonaangevende restaurant. Hier geniet u van de lunch en een wijnproeverij. Na de lunch brengt de touringcar u terug naar het hotel waar u enkele uren ter vrije besteding heeft. U sluit de avond af op de boulevard van Camps Bay. Na het diner kunt u op eigen gelegenheid naar een café gaan, dat zich ook op Camps Bay bevindt.

Dag4
Kaapstad, Aquila, Kaapstad

Vandaag staat u vroeg op en wordt u met de touringcar naar het helipad bij Waterfront gebracht. Hier stapt u in een helikopter en maakt u gedurende een uur lang een vlucht naar Aquila Private Game Reserve. U vliegt over Kaapstad, de wijngaarden en de Hex River Mountains. Bij aankomst wordt u verwelkomd met een drankje alvorens de safari begint. Gedurende 2 à 3 uur gaat u met een ervaren ranger op zoek naar de Big-5 in het Aquila Private Game Reserve. Op safari gaan is een must-do ervaring bij een bezoek aan Afrika en Aquila is een van de meest populaire wildreservaten in de buurt van Kaapstad! Na een bijzondere ochtend en de lunch keert u met de helikopter terug naar Kaapstad. In de avond wordt er gereserveerd bij restaurant Kloof Street House. Een super hip restaurant in Kloof Street. Vanuit het diner kunt u op eigen gelegenheid doorlopen naar Long Street, de uitgaansstraat van Kaapstad.

Dag5
Kaapstad, Franschoek, Kaapstad

Vandaag is de laatste volledige dag in Zuid Afrika. Na het ontbijt brengt de touringcar u naar Franschhoek. Dit plaatsje ligt in de Kaapse wijnlanden en ligt op ongeveer een uurtje rijden van Kaapstad af. In Franschhoek vindt u fantastische wijnhuizen en geweldige restaurants. Hier zijn voor u e-bikes gehuurd en gaat u onder leiding van een gids door de wijngaarden en boerderijen fietsen en stopt u bij enkele wijnhuizen zoals Grand Provence, Glenwood & Leeu Estate. Bij de laatste wijnproeverij bij Leeu Estate geniet u ook van de lunch. Na enkele wijnproeverijen en de lunch keert u met de touringcar terug naar het hotel. Hier maakt u zich op voor een feestavond. In de avond hebben wij namelijk een privé partyboot met bbq/DJ voor u geregeld. U stapt aan boord in Waterfront en geniet de rest van de avond op het water van de zonsondergang, eten & drinken en live muziek.

Dag6
Kaapstad, vlucht naar huis

Vandaag begint u de dag rustig en kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad van uw hotel of de stad op eigen gelegenheid ontdekken. Ook kunnen wij vandaag verschillende activiteiten voor u regelen als een hike naar de top van Lion's Head of een bezoek aan de gevangenis op Robbeneiland. De plek waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat. Einde middag brengt de touringcar u naar the Lawns waar u de geweldige trip afsluit. In het begin van de avond wordt u teruggebracht naar de luchthaven waar u op de nachtvlucht stapt richting huis. Wij hopen dat u een prachtige reis heeft gehad!

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Bel, mail of app met Gido

De expert voor incentives.

Details & prijzen
Veelzijdig Kaapstad
Prijs op aanvraag
6 dagen
Zuid-Afrika
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.