Cruise naar de Komodo-eilanden

Ga mee op een avontuurlijke cruise naar de Komodo-eilanden, een prachtige eilandengroep in Indonesië. Hier ontdekt u de fascinerende Komodo-draken, de grootste hagedissen ter wereld, terwijl u wandelt door bossen en kristalhelder water verkent. Geniet van kleurrijke koraalriffen tijdens het snorkelen en duiken, en leer meer over de lokale cultuur.

Indonesië komodo gebergte water
Indonesië prive cruise komodo boot

Komodo-eilanden

De Komodo-eilanden, in Indonesië, staan bekend om hun unieke mix van adembenemende natuurlijke schoonheid en opmerkelijke fauna. Deze eilandengroep herbergt ‘s werelds grootste hagedissen, de Komodo-varanen, die het eiland een uniek wild tintje geven.

Naast het verkennen van deze prehistorische wezens, bieden de kristalheldere wateren rond de eilanden een fantastische duikervaring. Duikers kunnen genieten van kleurrijke koraalriffen, een overvloed aan zeeleven en zelfs ontmoetingen met reusachtige mantaroggen.

Of je nu op zoek bent naar avontuur op het land of onder water, de Komodo-eilanden beloven een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Reizen met deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.