Hoi An

Ha Long Bay, gelegen in het noorden van Vietnam, is een wonder van de natuur dat bezoekers betovert met zijn buitengewone schoonheid en ongeëvenaarde charme. Met zijn kristalheldere wateren en meer dan 1.600 kalkstenen eilanden en eilandjes die uit de zee oprijzen, vormt Ha Long Bay een adembenemend landschap dat de verbeelding tart.

Vietnam Hoi An Straatbeeld Gele Huis

Hoi An

Hoi An, een charmante stad gelegen aan de centrale kust van Vietnam, is een schat aan geschiedenis, cultuur en schoonheid. Met zijn goed bewaarde oude stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is Hoi An een betoverende bestemming die bezoekers meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis van Vietnam. De smalle straatjes geplaveid met keien, versierd met kleurrijke lantaarns en omzoomd met oude handelshuizen, bieden een nostalgische glimp van het verleden.

Daarnaast is Hoi An een populaire bestemming voor het maken van op maat gemaakte kleding, met ambachtelijke kleermakers die hoogwaardige kledingstukken produceren tegen betaalbare prijzen. Of u nu door de oude stad wandelt, de historische architectuur bewondert, geniet van de smaken van de lokale keuken of een boottocht maakt over de schilderachtige Thu Bon-rivier, Hoi An is een bestemming die zeker indruk zal maken op elke reiziger.

Onze reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.