Overnachten in de grootste grot ter wereld

Waarschijnlijk de meest bijzondere overnachting van uw reis. Slaapt in de Hang En grot in een tent. Aan deze overnachting zit een volledig programma van bijzondere belevenissen en maaltijden gekoppeld.

Vietnam grootste grot ter wereld

Overnachten in de grootste grot ter wereld

In heeft Vietnam heeft u de kans om te slapen in een adembenemende bestemming in het hart van het Phong Nha-Ke Bang National Park. Dit afgelegen paradijs biedt avontuurlijke reizigers de unieke kans om te kamperen in de schaduw van de majestueuze Hang En-grot, een van de grootste grotten ter wereld. Omgeven door weelderige jungles en kalkstenen pieken, biedt deze ongerepte omgeving een ongeëvenaarde ervaring van rust, sereniteit en pure natuurlijke schoonheid.

Tijdens uw verblijf bij Hang En Camping, kunt u deelnemen aan spannende activiteiten zoals trektochten door de jungle, verkenningen van de nabijgelegen grotten en zwemmen in kristalheldere ondergrondse rivieren. Of u nu een avonturier bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of gewoon wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, Hang En Camping belooft een onvergetelijke ervaring te bieden die u dichter bij de natuur brengt.

Onze reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.