Incentive reis naar IJsland

IJsland is dé ideale bestemming voor uw bedrijfsuitje. Dit land heeft de perfecte mix van natuur en actie. Geniet van de ongerepte natuur, en ga op de toffe excursies.

Voorbeeld incentives naar IJsland

Een selectie van onze mogelijkheden

Ijsland Bergen Strak Blauw Water

Welkom in IJsland

De woeste natuur waar IJsland om bekend staat zorgt voor een reis waarbij de WOW-factor centraal staat. Verder kunt u in IJsland op de meest bijzondere excursies ondernemen met uw bedrijf.

IJsland biedt met Hvolsvöllur de ideale uitvalsbasis vanuit deze stad is de indrukwekkende waterval Seljalandsfoss gemakkelijk bereikbaar. Verder kunt u naar het het stadje Vik Í Myrdal, hierbij kunt u crossen met Quads over het zwarte zand.

Daarnaast kunt u in Reykajavik de Hallgrímskirkja bezoeken die bekend staat om zijn eigenaardige vorm voor een kerk die is gebaseerd op de IJslandse natuur. En kunt u gaan snorkelen tussen twee continenten dit kunt u doen bij de Silfra kloof, deze unieke ervaring zult u nergens dan ook ter wereld meemaken.

Wilt u toch liever naar een andere bestemming in IJsland? Alles is mogelijk! Bespreek uw wensen met onze reisspecialisten en wij stellen een voorstel op maat voor u samen.

Hoogtepunten

Een selectie aan ervaringen tijdens uw incentive