Incentive reis naar Portugal

Portugal is dé ideale bestemming voor uw bedrijfsuitje. Als u opzoek bent naar een perfect mix van historie, cultuur en natuur, dan bent u in Portugal op het juiste adres. Geniet van de zon op de prachtige stranden, ontdek de vele bezienswaardigheden en onderneem toffe activiteiten.

portugal-porto-kerk-bomen-blauwe-lucht

Voorbeeld incentives naar Portugal

Een selectie van onze mogelijkheden

Portugal Azores Verticaal Water Blauw Weg

Welkom in Portugal

De gekleurde huisjes zorgen voor een gezellige sfeer en oude tradities zijn hier nog steeds aanwezig. Portugal is gemakkelijk bereikbaar en biedt ideale accommodaties voor uw organisatie.

Porto, Lissabon en de Algarve zijn ideale bestemmingen voor een incentive. Motiveer uw medewerkers met een uitstapje naar het culinaire Porto of rijdt in een exclusieve tram door Lissabon. Ook tof is een echte surf-experience aan de kust met oude VW-busjes. Verder staat het nachtleven in Portugal ook niet stil en vindt u hier gezellige bars, kroegen en clubs.

Of u nu naar Lissabon wilt, Porto of een hele andere bestemming, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met onze reisspecialisten en wij stellen een voorstel op maat voor u samen.

Hoogtepunten

Een selectie aan ervaringen tijdens uw reis