Wintersport incentive organiseren?

Wintersport incentive: unieke reis met het bedrijf

Wintersport is een unieke vorm van een incentive. Tijdens een wintersport als incentive kunt u genieten van prachtige uitzichten in de bergen, ook komt er veel adrenaline vrij bij het ondernemen van wintersportactiviteiten. Verder is wintersport erg exclusief, dus u kunt tijdens deze incentive dan ook optimaal genieten van alle luxe. Ga de uitdaging aan, versterk teambanden en vier succes op de pistes. Dus bent u klaar om uw collega’s te belonen?

De perfecte reis voor een incentive

Wintersport is dé perfecte reis voor een incentive, maar waarom? Niks is beter dan het vooruitzicht op een wintersport. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers nog meer motivatie krijgen om hun prestaties te verbeteren en harder te werken. Ook wordt de teambuilding verbeterd, door het samenwerken om nieuwe vaardigheden te leren wordt de onderlinge band tussen collega’s verbeterd. Bovendien zijn uw collega’s lekker actief bezig tijdens een wintersport!

De beste bestemmingen voor wintersport met het bedrijf

Wilt u in Oostenrijk verblijven? Dan raden wij u Sölden aan. Deze bestemming staat bekend om haar vele pistes, gletsjers en is een van de meest toeristische trekpleisters van Oostenrijk. Bent u meer op zoek naar absolute luxe? Dan is Verbier dé bestemming voor u. Met bergtoppen die boven de drie kilometer hoogte reiken en luxe winkels in het dorp zelf is dit een van de beste wintersportbestemmingen in Zwitserland. Zoekt u nog meer luxe en fantastische uitzichten met een van de meest bekende bergen in de wereld? Dan is Zermatt dé plek voor uw incentive reis.

Een ervaring die u nooit gaat vergeten is een helikoptervlucht boven de Matterhorn. Deze tocht kan vanuit Verbier, maar ook Zermatt zelf. Tijdens deze vlucht ziet u de prachtig besneeuwde witte bergtoppen, gletsjers en één van de mooist bergen in de wereld, de Matterhorn. Houdt u van adrenaline dan is het paragliden in Sölden echt een top activiteit om te doen. Wilt u liever dichter bij de grond blijven dan raden wij een gletsjer safari aan. Tijdens deze tocht ziet u de gletsjer van binnen, en loopt u zelf ook over de gletsjer heen.

Organiseer de perfecte wintersport voor uw bedrijf

Ontdek de toegevoegde waarde van Travel Legends voor het organiseren van uw volgende wintersport incentive. Met onze op maat gemaakte aanpak, breed scala aan activiteiten en ervaringen, en toegewijde team dat streeft naar het creëren van legendarische herinneringen, bieden wij een ongeëvenaarde reiservaring die uw team zal inspireren en verbinden. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om uw visie werkelijkheid te laten worden.