Ideale rondreizen in de herfst

Lente|Zomer|Herfst|Winter

Wat zijn ideale reizen voor de herfst?

Herfst is de tijd van het jaar waarin de omgeving verandert in een kleurrijk herfstlandschap. Of u nu op zoek bent naar de herfstachtige landschappen of juist de tropische warmte, de herfst biedt veel mogelijkheden om te genieten van de veranderende seizoenen. Hieronder kunt u per maand ontdekken welke bestemmingen ideaal zijn om te bezoeken in de herfst.

Peru Lama Machu Picchu

Reizen in september

In september gaat de herfst van start en kunt u genieten van de laatste zomerse zonnestralen. Later in de maand komen de herfstkleuren tevoorschijn, die u in veel verschillende gebieden kunt bewonderen. Voor een aantal bestemmingen is september ook de ideale maand om er een rondreis te maken. Van wilde dieren spotten in Namibië tot de cultuur van Indonesië, in september hoeft u zich niet te vervelen.

Argentinie Iguazu Waterval Groen Blauwe Lucht

Reizen in oktober

In deze maand kleurt de natuur in rood, geel en bruin, wanneer de blaadjes langzaam van de boom vallen. Dit levert mooie plaatjes op over de hele wereld, wat oktober een goede maand maakt om de wereld te ontdekken. Van het land van de Rijzende Zon tot de Afrikaanse savannes, in oktober bieden genoeg bestemmingen de perfecte omstandigheden.

Krabi in Thailand

Reizen in november

November onthult de wereld in warme herfsttinten en een vleugje mysterie. Met kortere dagen en dalende temperaturen nodigt de maand reizigers uit om de charme van bestemmingen te ontdekken in een rustige, bijna magische sfeer. Of u nu kiest voor een stedentrip of natuuravontuur, november biedt een uniek reispalet. Laat u inspireren door de pracht van deze maand en ontdek de verborgen schatten van de wereld.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.