Visum Jordanië

Heb ik een visum nodig voor Jordanië?

Voordat u zich onderdompelt in de rijke cultuur en adembenemende landschappen van Jordanië, laten we eens kijken naar de benodigde reispapieren, met name het visum.

Voor reizigers naar Jordanië is er een visum vereist. Dit geldt ook voor Nederlandse reizigers. Het visum kan worden aangevraagd via de officiële site van de Jordaanse overheid. Met de visum kunt u maximaal 30 dagen in Jordanië verblijven.

Het paspoort moet ook geldig zijn gedurende de gehele verblijfsperiode in Jordanië. Het is raadzaam om te controleren of uw paspoort nog voldoende geldig is en om te kijken naar eventuele andere vereisten die Jordanië mogelijk stelt.

Blijft u langer dan 30 dagen?

Voor diegenen die van plan zijn langer dan 30 dagen in Jordanië te verblijven, zoals voor werk, studie of andere langdurige verbintenissen, kan een specifiek visum vereist zijn. In deze gevallen is het belangrijk om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade of consulaat van Jordanië om de juiste procedures en documentatie te verkrijgen.

Houd uzelf op de hoogte

Bij het voorbereiden van uw reis is het altijd verstandig om de meest recente informatie te raadplegen, omdat visumvereisten kunnen veranderen. Jordanië staat bekend om zijn gastvrijheid, en het visumproces is doorgaans gestroomlijnd, waardoor u zich kunt concentreren op het verkennen van de vele wonderen die het land te bieden heeft.

We hopen dat deze informatie u helpt bij een vlotte start van uw avontuur in Jordanië. Veilige reizen en geniet van alles wat dit prachtige land te bieden heeft!

Onze reizen naar Jordanië

jordanie-de-schatkamer-van-petra
Lara Lanslots
Bel, mail of app met Lara

De expert voor reizen in Jordanië.