Visum Sri Lanka

Wolkenkrabbers in Colombo, Sri Lanka

Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka?

Voordat u duikt in de rijke cultuur en adembenemende landschappen van Sri Lanka, laten we eens kijken naar de benodigde reispapieren, met name het visum.

Voor reizigers naar Sri Lanka is er een visum vereist. Dit geldt voor burgers uit landen zoals Nederland, België en vele andere Europese landen. Het visum kan worden aangevraagd via de officiële site van de Sri Lankaanse overheid. Met de visum kunt u maximaal 30 dagen door Sri Lanka rondreizen.

Het paspoort moet ook nog minimaal zes maanden geldig zijn op het moment van aankomst in Sri Lanka. Het is raadzaam om te controleren of uw paspoort nog voldoende geldig is en om te kijken naar eventuele andere vereisten die Sri Lanka mogelijk stelt.

Visum aanvragen

Blijft u langer dan 30 dagen?

Voor diegenen die van plan zijn langer dan 30 dagen in Sri Lanka te verblijven, zoals voor werk, studie of andere langdurige verbintenissen, kan een specifiek visum vereist zijn. In deze gevallen is het belangrijk om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde ambassade van Sri Lanka om de juiste procedures en documentatie te verkrijgen.

Houd uzelf op de hoogte

Bij het voorbereiden van uw reis is het altijd verstandig om de meest recente informatie te raadplegen, omdat visumvereisten kunnen veranderen. Sri Lanka staat bekend om zijn gastvrijheid, en het visumproces is doorgaans gestroomlijnd, waardoor u zich kunt concentreren op het verkennen van de hoogtepunten die het land te bieden heeft.

We hopen dat deze informatie u helpt bij een vlotte start van uw avontuur in Sri Lanka. Veilige reizen en geniet van alles wat dit prachtige land te bieden heeft!

Veelgestelde vragen
Heb ik een visum nodig voor Sri Lanka?

Reizigers naar Sri Lanka hebben een visum nodig. Dit geldt voor burgers uit landen zoals Nederland, België en vele andere Europese landen. Het visum kan worden aangevraagd via de officiële site van de Sri Lankaanse overheid.

Hoeveel kost een visum voor Sri Lanka?

Een visum voor Sri Lanka kost ongeveer € 37,- euro, voor toegang van 30 dagen.

Onze reizen naar Sri Lanka

Sri Lanka nuwara eliya theeplantage
Bas Sweep
Bel, mail of app met Bas

De expert voor reizen in Sri Lanka.