Reisadvies Sri Lanka

Sri Lanka ella trein groen jungle spoor brug

Wat is het huidige reisadvies voor Sri Lanka?

In Sri Lanka kunt u veilig reizen en zo de bezienswaardigheden van het land bezoeken. Er zijn wel veiligheidsrisico’s. We houden de veiligheidssituatie voor al onze bestemmingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Vanwege onze intensieve samenwerking met lokale partners, blijven we elke dag op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie van Sri Lanka. Daarnaast houden wij voor onze bestemmingen altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

Update: 06-06-2024

reisadvies Sri Lanka map

Bron: Nederland Wereldwijd

Is het veilig om naar Sri Lanka te gaan?

Kortom, Sri Lanka wordt als veilig beschouwd voor toeristen, maar het is altijd verstandig om het actuele reisadvies te raadplegen en op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de veiligheidssituatie. Nu kunt u in ieder geval vrijuit genieten van de rijke cultuur, geschiedenis en gastvrijheid die Sri Lanka te bieden heeft.

Veelgestelde vragen
Is Sri Lanka veilig?

In Sri Lanka kunt u veilig reizen en zo de bezienswaardigheden van het land bezoeken. Er zijn wel veiligheidsrisico’s. Bekijk die site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor meer informatie.

Onze reizen naar Sri Lanka

Sri Lanka nuwara eliya theeplantage
Bas Sweep
Bel, mail of app met Bas

De expert voor reizen in Sri Lanka.