Incentive reis naar Spanje

Spanje is de perfecte bestemming voor uw bedrijfsuitje. Als u opzoek bent naar een perfect mix van bruisende steden, historie en cultuur, dan bent u in Spanje op het juiste adres. Geniet van de zon op de prachtige stranden, ontdek de vele bezienswaardigheden in de grote steden en geniet van de heerlijkste tapas.

Voorbeeld incentives naar Spanje

Een selectie van onze mogelijkheden

Welkom in Spanje

De bruisende straten zorgen voor een gezellige sfeer en oude tradities zijn hier nog steeds aanwezig. Spanje is gemakkelijk bereikbaar en biedt ideale accommodaties voor uw organisatie.

Mallorca, Barcelona, Ibiza en Sevilla zijn ideale bestemmingen voor een incentive. Motiveer uw medewerkers met een uitstapje naar het bruisende Barcelona of het gezellige Sevilla. Ook tof is een diner in het koninklijk Paleis van Sevilla. Verder staat het nachtleven in Spanje ook niet stil en vindt u hier gezellige bars, kroegen en clubs op het feesteiland Ibiza.

Of u nu naar Barcelona wilt, Mallorca of een hele andere bestemming, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met onze reisspecialisten en wij stellen een voorstel op maat voor u samen.

Hoogtepunten

Een selectie aan ervaringen tijdens uw reis