Lapland

Betreed het magische Lapland, waar winterwonderlanden en Noorderlichtdansen op u wachten. Ervaar avonturen zoals huskytochten, sneeuwscooters en igloovernachtingen. Een onvergetelijke poolervaring wacht op u in dit adembenemende toendragebied.

Vind uw ideale reis naar Lapland

Reizen naar Lapland

Een selectie van onze reizen

Ons reisaanbod in Lapland

Betreed het magische Lapland, een winterparadijs dat uw zintuigen zal betoveren. Tijdens uw reis kunt u deel uitmaken van avonturen die u alleen hier kunt beleven. Scheur met een sneeuwscooter door besneeuwde bossen, maak een tocht met enthousiaste husky’s over bevroren meren en ervaar de adembenemende aurora borealis terwijl het noorderlicht de hemel verlicht.

Geniet van een unieke overnachting in een traditionele iglo, waar u vanuit uw bed getuige kunt zijn van het dansende licht. Proef de lokale keuken en warm op met warme dranken rond knisperende vuren.

Lapland is niet alleen een bestemming, het is een ervaring diep doordrenkt met de magie van het hoge noorden. Ontdek de ongerepte wildernis, ontmoet de vriendelijke Sami-bevolking en creëer herinneringen die een leven lang meegaan in dit betoverende winterwonderland.

Algemene informatie over
Lapland
Vluchtduur
Circa 3 uur (direct) tot 4,5 uur (met overstap)
Landen die tot Lapland behoren
Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland
Beste reistijd
december t/m april
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.