Reisadvies India

India jaipur amber fort vogels in de lucht

Wat is het huidige reisadvies voor India?

In India kunt u veilig reizen en zo de bezienswaardigheden van het land bezoeken. Wel wordt er voor iedere situatie sterk afgeraden om af te reizen naar de regio’s van Kasjmir en Aksai Chin die niet onder Indiaas bestuur staan. Dit geldt ook voor Manipur, grensgebieden met Pakistan en de uniegebieden Ladakah, Jammu en Kasjmir. Daarnaast wordt het afgeraden om de volgende gebieden te bezoeken: grensgebieden met Myanmar, Bangladesh en China, deelstaten Mizoram, Nagaland en Chhattisgarh. Verder is India een veilige bestemming om te bezoeken.

We houden de veiligheidssituatie voor al onze bestemmingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Vanwege onze intensieve samenwerking met lokale partners, blijven we elke dag op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie van India. Daarnaast houden wij voor onze bestemmingen altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

Update: 01-05-2024

Map Reisadvies India

Bron: Nederland Wereldwijd

Is het veilig om naar India te gaan?

Kortom, India wordt als veilig beschouwd voor toeristen, maar het is altijd verstandig om het actuele reisadvies te raadplegen en op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de veiligheidssituatie. Nu kunt u in ieder geval vrijuit genieten van de rijke cultuur, geschiedenis en gastvrijheid die India te bieden heeft.

Onze reizen naar India

India delhi grafmonument gebouw mens bellend
Bas Sweep
Bel, mail of app met Bas

De expert voor reizen in India.