Chimgan

Chimgan is in de winter het populairste skigebied van Oezbekistan. In de lente en zomer nodigt Chimgan uit tot het maken van interessante routes langs berglandschappen. U geniet van de prachtige natuur. Eventueel kunt u excursies ondernemen paragliden.

Winterse bergen in Chimgan, Oezbekistan

Chimgan

Chimgan, een bergachtige bestemming gelegen in het hart van Oezbekistan, biedt een veelzijdige ervaring voor reizigers gedurende alle seizoenen. In de winter, transformeert Chimgan in een waar paradijs voor skiërs en snowboarders. Met zijn besneeuwde bergtoppen en perfect geprepareerde pistes, trekt het skiërs van over de hele wereld aan die op zoek zijn naar avontuur en spanning. De schilderachtige omgeving en de frisse berglucht maken de ervaring compleet.

In de zomer verandert Chimgan in een oase van rust en natuurlijke pracht. Wandelliefhebbers kunnen genieten van kilometers aan wandelpaden die hen door valleien, langs kabbelende beekjes en langs indrukwekkende bergkammen leiden. Daarnaast kunt u met paragliden het uitzicht bezichtigen vanuit een vogelperspectief.

Reizen naar deze populaire plek

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.