Ideale rondreizen in de lente

Golden Gate Bridge in San Fransisco
Lente|Zomer|Herfst|Winter

Wat zijn ideale reizen voor de lente?

Lente is het seizoen van bloei en warmte, en de ideale tijd om op reis te gaan naar verschillende bestemmingen. Of u nu op zoek gaat naar de bloeiende bloemen of tropische stranden, er zijn genoeg bijzondere bestemmingen om in de lente te bezoeken. Hieronder kunt u per maand ontdekken welke bestemmingen ideaal zijn, om te bezoeken in de lente.

Bhutan paro klooster in de bergen

Reizen in maart

Van het zonnige Florida tot het mystieke Bhutan, het winterse wonderland van Lapland, de grote wildernis van Zuid-Afrika tot de adembenemende stranden van Sri Lanka. Ontdek waarom maart de perfecte maand is voor avontuur, cultuur en onvergetelijke ervaringen. Laat u inspireren en plan uw volgende reis naar deze diverse bestemmingen.

Kersenbloesem met Japanse tempel

Reizen in april

April is de maand van het mooie lenteweer, vollere terrassen en warmere dagen in Europa. Maar er zijn meerdere landen waar april een perfecte maand is om naartoe te gaan. In Japan met het kersenbloesemseizoen, waar reizigers over de hele wereld samenkomen om dat mee te maken. Of reis naar Maleisië voor een culturele smeltkroes door de straten van Kuala Lumpur. Laat u betoveren door de onvergetelijke ervaringen dat deze bestemmingen bieden en april.

Namibië woestijnberg oranje

Reizen in mei

Terwijl de lentebloesems de wereld sieren en de temperaturen stijgen, opent de maand mei de deuren naar enkele van de meest fascinerende bestemmingen op aarde. Of u nu verlangt naar avontuurlijke safari’s, culturele schatten of surrealistische landschappen, mei biedt een uitgelezen kans om de pracht van de wereld te omarmen.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.