Ideale bestemmingen in mei

Namibië fish river canyon uitzicht over canyon
Maart|April|Mei

Wat zijn ideale rondreizen voor mei?

Terwijl de lentebloesems de wereld sieren en de temperaturen stijgen, opent de maand mei de deuren naar enkele van de meest fascinerende bestemmingen op aarde. Of u nu verlangt naar avontuurlijke safari’s, culturele schatten of surrealistische landschappen, mei biedt een uitgelezen kans om de pracht van de wereld te omarmen.

Verenigde Staten (Westkust)

In mei komt West-Amerika tot leven, waardoor het de perfecte tijd is voor een veelbelovende reis. Van de bloeiende boomgaarde in Californië tot het immense Grand Canyon in Arizona, en van het groene landschap van Oregon tot de unieke rotsformaties in de nationale parken van Utah, biedt deze regio een overvloed aan natuurlijke pracht.

Namibië

Namibië in mei is een ideale bestemming met aangename temperaturen en de start van de droge winter. Verken de adembenemende woestijnlandschappen, van de iconische rode duinen van Sossusvlei tot de wilde schoonheid van Etosha National Park. Geniet van unieke dierenobservaties, waaronder de zeldzame woestijnolifanten. En niet te vergeten de milde weersomstandigheden, verminderde drukte en de natuur in volle bloei, biedt Namibië in mei een onvergetelijke reiservaring om niet te missen.

peru-gebergtes-met-groen-machu-pichu

Peru

Peru is een van de meest diverse landen die er zijn. Langs de kustlijn vinden surfers en zonaanbidders hun plek, terwijl in Lima u de koeltebezoekers zult vinden. Wachtend om de lokale gerechten te proeven; de avonturiers nemen een trektocht door de Andes. Niet te vergeten is het bezoeken van de Machu Picchu, de ideale tijd van het jaar om naar Peru te reizen.

schotland-meer-header

Schotland

In mei bloeien de Schotse landschappen op met een overvloed aan kleurrijke bloemen. De milde temperaturen maken het perfect om te wandelen langs de adembenemende kustlijnen en door de schilderachtige heuvellandschappen. Schotland viert in mei ook zijn rijke culturele erfgoed met festivals en evenementen die de geest van het land tot leven brengen.

Zebra's op de savanne in Botswana

Botswana

In mei bloeit Botswana tot leven, met groene landschappen en een overvloed aan wilde dieren in de Okavango Delta. Het milde weer maakt het perfect voor avontuurlijke safaritochten en boottochten langs de waterwegen. Bovendien biedt Botswana in mei vaak lagere toeristische drukte, waardoor u meer kunt genieten van de serene schoonheid van de natuur.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.