Ideale bestemmingen in april

Maart|April|Mei

Wat zijn ideale rondreizen voor april?

April is de maand van het mooie lenteweer, vollere terrassen en warmere dagen in Europa. Maar er zijn meerdere landen waar april een perfecte maand is om naartoe te gaan. In Japan met het kersenbloesemseizoen, waar reizigers over de hele wereld samenkomen om dat mee te maken. Of reis naar Maleisië voor een culturele smeltkroes door de straten van Kuala Lumpur. Laat u betoveren door de onvergetelijke ervaringen dat deze bestemmingen bieden in april.

Mauritius Eiland Groen Zee Blauw

Mauritius

April is de perfecte maand om Mauritius te ontdekken! Het weer is geweldig, met veel zon en aangename temperaturen tussen de 23-29 graden Celsius. Het kleurrijke onderwaterleven zal u verrassen tijdens een snorkel of duik excursie, en doordat het buiten hoogseizoen valt kunt u relaxed aan het strand zitten. Met deze omstandigheden zal u niet lang twijfelen over een vakantie naar Mauritius.

patagonie-argentinie-gletsjer

Argentinië

Door de uitgestrekte landschappen van Argentinië waar de herfstkleuren en de zon de valleien versieren, april is de perfecte tijd om dit land te bezoeken. Reis naar Patagonië, waar de lente begint terwijl er nog besneeuwde bergen zijn en mildere temperaturen. April biedt een rustige reisperiode, waardoor u de prachtige natuur, zoals de watervallen van Iguazu en de heuvels van Salta, kunt verkennen.

Kersenbloesem in Japan

Japan

De beste tijd om een rondreis in Japan te bezoeken is in april. Met droog, helder weer die zich uitstrekt over de archipel en het kersenbloesemseizoen die wordt ontwaakt door de lentezon is dit voldoende reden om het lande te bezoeken. Geniet van een rustgevende picknick met 20 graden onder de takken van de kersenbloesem, een unieke ervaring die niet te missen is.

Zee in Seychelles

Seychellen

De Seychellen zien er door het gehele jaar uit als een paradijs. Witte stranden, turquoise zeeën, palmbomen, schildpadden en mant roggen. Maar in april bent u net voor de passaatwind, en kunt u genieten van windvrije dagen met aangename temperaturen rond de 30 graden. Neem een bezoek op een van de eilanden zoals Mahé of La Digue en ervaar zelf het paradijselijke Seychellen in april!

kuala-lumpur-maleisie-header

Maleisië

April is de ideale tijd om Maleisië te ontdekken. Het weer is perfect – niet te heet, niet te nat. Zo kunt u dus zowel steden als Kuala Lumpur verkennen, relaxen op de stranden van Langkawi of een trektocht maken door de regenwouden van Borneo. Geniet van de streetfood in Penang en ga dineren met uitzicht op de Petronas Towers.

Oezbekistan

In de maand april ontwaakt Oezbekistan uit zijn winterse sluimering. De oude steden zoals Samarkand en Buchara komen tot leven met kleurrijke markten. De temperaturen zijn mild en aangenaam, waardoor het perfect is om door de kronkelende straatjes te dwalen. Bezoek een lokale theehuis en loop door de historische pleinen, terwijl u leert over de lokale bevolking.

gebergte-in-peru-header-machu

Peru

April is een uitstekende tijd voor een rondreis Peru, vanwege het ideale weer dat zich verspreidt over het hele land. Hierdoor kunnen reizigers aangenaam genieten van zowel de kustlijn als de bergen. Bovendien valt de regentijd in de Amazone op zijn minst, waardoor het verkennen van de regenwouden gemakkelijker wordt. Cultureel gezien biedt april de kans om de traditionele festiviteiten van Semana Santa (Heilige Week) mee te maken, die worden gevierd met kleurrijke processies en levendige straatmarkten.

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.