Reisadvies Mexico

Wat is het huidige reisadvies voor Mexico?

U kunt in Mexico veilig reizen en zo de bezienswaardigheden van het land bezoeken. Wel wordt het in Mexico afgeraden naar de grensgebieden met de Verenigde Staten te gaan, wanneer dit niet noodzakelijk is. Dit geldt ook voor de deelstaat Tamaulipas en de oranje gebieden in Guerrero, Colima en Zacatecas. Verder is het land veilig en ideaal om een rondreis te maken.

We houden de veiligheidssituatie voor al onze bestemmingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Vanwege onze intensieve samenwerking met lokale partners, blijven we elke dag op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie van Mexico. Daarnaast houden wij voor Jordanië altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

Update: 02-04-2024

Reisadvies Mexico map
Bron: Nederland Wereldwijd

Is het veilig om naar Mexico te gaan?

Kortom, over het algemeen wordt reizen naar Mexico als veilig beschouwd voor toeristen, maar het is altijd verstandig om het actuele reisadvies te raadplegen en op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de veiligheidssituatie. Met passende voorzorgsmaatregelen kunnen bezoekers genieten van de rijke cultuur, geschiedenis en gastvrijheid die Mexico te bieden heeft.

Onze reizen naar Mexico

Kas Leermakers
Bel, mail of app met Kas

De expert voor reizen in Mexico.