Expo 2025 Japan

Na Shanghai in 2010, Milaan in 2015 en Dubai in 2022 is Osaka de plek in 2025 om de wereldtentoonstelling te bewonderen. Innovatie en nieuwe technologieën worden van 13 april tot 13 oktober samengebracht in Japan. Tijdens deze rondreis van één week brengt u een bezoek aan de Expo en ervaart u de unieke Japanse stad en haar omgeving.
Vanaf 2.850 p.p.
7 dagen
Japan
Offerte aanvragen
Expo 2025 Japan
Kanaal met lichten in Osaka, JapanKanaal met lichten in Osaka, Japan
Expo 2025 Japan
Dagprogramma
Dag1
Osaka

Vandaag gaat uw reis naar Japan van start. U stapt vandaag in het vliegtuig en vliegt naar de stad Osaka in Japan. U komt hier de volgende dag aan, waar uw reisprogramma verder gaat.

osaka-tempel-brug-bomen
Dag2
Osaka
inclusief prive transfer

U komt vandaag aan in Osaka. Op de luchthaven wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en afgezet bij uw hotel. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u al direct inchecken of kunt u enkel uw bagage achterlaten bij de receptie. Vervolgens heeft u de keuze uit twee verschillende tours. We kunnen een foodtour voor u organiseren waarbij u de Japanse keuken kan leren kennen, maar we kunnen ook een stadstour voor u organiseren waarbij u de stad leert kennen waar u de komende dagen gaat verblijven.

Feestdagen in Japan
Dag3
Osaka

Vandaag staat in het teken van de Wereldtentoonstelling. U bezoekt de tentoonstelling via het openbaar vervoer. Het is mogelijk om de tentoonstelling op eigen gelegenheid te verkennen, maar we kunnen ook een gids voor u regelen die u rondleidt. Meer dan 160 landen en organisaties nemen deel aan deze Expo die in het teken staat van 'Designing Future Society For Our Lives', oftewel het creëren van een toekomstige leefbare samenleving. Men richt zich op deze tentoonstelling op innovatie, duurzaamheid, gezondheid en tal van andere aspecten die horen bij onze toekomst.

Straat in Osaka, Japan
Dag4
Osaka, Kyoto

U heeft vandaag nog een dag waarop u de Expo kunt bezoeken op Yumeshima Island. Nederland mag natuurlijk ook niet ontbreken op de tentoonstelling en heeft een volledig circulair paviljoen ontworpen. Het doel van de Nederlandse deelnemers is het kennis laten maken met nieuwe technologieën om duurzame energie op te wekken uit water. Nadat u de Expo heeft bezocht, verlaat u de stad Osaka en reist u met een treinreis van 1 uur door naar Kyoto. Kyoto is dé culturele hoofdstad van Japan met ongeveer 1,5 miljoen inwoners, midden op het eiland Honshu. Breng een bezoek aan de Kinkaku-ji (Gouden Paviljoen Tempel), de bekendste tempel én grootste trekpleister van Kyoto. Hier vindt u ook het bekende Fushimi Inari-taisha tempelcomplex met de duizenden rode Torii's (letterlijk; vogelzitstok).

Dag5
Kyoto

Vandaag haalt de gids u in de ochtend op bij uw accommodatie en gaat u samen de stad verkennen. De gids laat u de mooiste plekken van de stad zien en vertelt u van alles over de geschiedenis van deze stad. Zo brengt u onder andere een bezoek aan de Kinkaku-ji (Gouden Paviljoen Tempel), de bekendste tempel én grootste trekpleister van Kyoto. Hier vindt u ook het bekende Fushimi Inari-taisha tempelcomplex met de duizenden rode Torii's (letterlijk: vogelzitstok). Ook brengt u een bezoek aan Gion, de geisha wijk van Japan. Hier krijgt u meer te leren over de geisha cultuur en met veel geluk kunt u een geisha op straat zien lopen.

Dag6
Kyoto, Nara

U gaat vandaag op een 8 uur durende tour naar Nara. De voormalige hoofdstad Nara heeft het allemaal: een zeer lange geschiedenis, prachtige tempels en parken, heerlijke lokale keuken, traditionele Japanse kunst en ambachten, en de claim to fame: het is de thuisbasis van duizenden vrij rondlopende herten! Mocht er tijdens de tour nog tijd over zijn, kunt u ook nog een bezoek brengen aan Uji, een theestad met pittoreske straatjes, de beroemde Byodoin tempel en een optionele cursus matcha maken.

Nara Park met tempel en meer in Japan
Dag7
Kyoto, Osaka, vlucht naar huis
inclusief prive transfer

Vandaag verlaat u Japan en reist u terug naar de luchthaven van Osaka. Hier stapt u op de vlucht terug naar huis.

Een impressie waar u gaat overnachten

Deze accommodaties zijn door onze reisspecialisten bezocht en geven een indruk waar u tijdens deze reis zult verblijven. Omdat wij 100% maatwerk kunnen leveren, is het altijd mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen!

Uitbreidingen

Deze uitbreidingen kunnen later worden geselecteerd.

Lara Lanslots
Bel, mail of app met Lara

De expert voor reizen in Japan.

Details & prijzen
Expo 2025 Japan
Vanaf 2.850 p.p.
7 dagen
Japan
Ruimbagage
Meet & assist op luchthaven bij aankomst
Luchthaventransfers
Alle belastingen en toeslagen
Alle genoemde maaltijden
Gepersonaliseerde reisapp met informatie & tips
Noodnummer (24/7 bereikbaar)
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.