Angola

Ontdek de verrassende wereld van Angola, waar de rijke geschiedenis, diverse landschappen en warme gastvrijheid samenkomen voor een unieke reiservaring. Ontdek de onontdekte schatten van dit Afrikaanse juweel, waar avontuur en cultuur hand in hand gaan.

Angola Stenen Punten Oranje
Angola Strand Mensen Stenen Zee
Vind uw ideale reis naar Angola

Reizen naar Angola

Een selectie van onze reizen

Angola Stad Gebouwen Autos

Ons reisaanbod naar Angola

Stap in de onontdekte pracht van Angola, dat een wereld van avontuur, cultuur en verborgen schatten onthult. Een reis naar Angola is ontworpen om u mee te nemen op een betoverende reis door dit fascinerende Afrikaanse land, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt.

Verken de uitgestrekte kustlijn met haar adembenemende stranden, waar de Atlantische Oceaan zachtjes fluistert over de eeuwenoude geschiedenis van Angola. Ontdek bruisende steden met kleurrijke markten, waar de lokale cultuur tot leven komt en traditionele ambachten je verwonderen.

Laat u verleiden door de wildernis van onze nationale parken, waar de natuur in al haar pracht gedijt en waar zeldzame ontmoetingen met exotische flora en fauna uw hart zullen veroveren. Angola is een bestemming van contrasten, waar moderne ontwikkelingen samensmelten met ongerepte natuur, een reis vol ontdekkingen.

Algemene informatie over
Angola
Tijdsverschil
Zomertijd -1 uur, Wintertijd 0 uur
Munteenheid
Angolese kwanza (AOA)
Vluchtduur
Circa 11 uur
Hoofdstad
Luanda
Beste reistijd
juni t/m september
Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.