De Big Five van de zee

Ontdek de ‘Big Five van de zee’ in Zuid-Afrika, een onvergetelijk avontuur waar de diepten van de oceaan even fascinerend zijn als het Afrikaanse landschap. Deze unieke ervaring brengt u in contact met enkele van de meest indrukwekkende zeedieren ter wereld: haaien, walvissen, zeehonden, pinguïns en dolfijnen.

Haai In De Zee Zwemmend Donker
Walvis Boven Het Water Springend Wit

De Big Five van de zee

Begin uw avontuur met een ontmoeting met de machtige haaien, waarbij u de kans krijgt om deze indrukwekkende roofdieren van dichtbij te zien in hun natuurlijke habitat. Vervolgens, voel de ontzagwekkende aanwezigheid van majestueuze walvissen, die langs de kust migreren en acrobatische sprongen uit het water maken.

Ontmoet speelse zeehonden in hun kolonies langs de rotsachtige kusten en kijk hoe ze behendig door de golven navigeren. Bewonder de charmante pinguïns, die zich in hun natuurlijke omgeving langs zonnige stranden en rotsachtige inhammen bevinden. Ervaar de vreugde van zwemmen met speelse dolfijnen, die bekend staan om hun intelligentie en vriendelijke interacties met mensen.

Reizen met deze unieke ervaring

Hulp nodig bij uw zoektocht naar een volgende reis?
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.