Hoe ziet een incentive reis met Travel Legends eruit?

kroatie-hvar-catamaran-witte-boot-blauw-water

Uw avontuur met Travel Legends

Een incentive reis is een type bedrijfsreis die beloning wordt gebruikt voor het behalen van een bepaald doel. Het motiveert een medewerker dus om beter te presteren. Daarnaast is deze vorm van reizen belangrijk omdat het de motivatie van de medewerkers verhoogt, het versterkt onderlinge banden en het zorgt voor erkenning en beloning.

Bij Travel Legends vinden wij het erg belangrijk dat u een unieke reiservaring op doet. Unieke reiservaringen zijn belangrijk omdat iemand uit de dagelijkse routine gehaald wordt en nieuwe dingen ontdekt, ervaart en leert.

Skyline Dubai

Planning en personalisatie

Elk bedrijf is uniek en zoekt andere dingen in een incentive reis. Ook verschilt elk bedrijf in aantal medewerkers en interesses van de medewerkers. Hierdoor is het belangrijk dat een incentive reis op maat wordt gemaakt, als het gaat om de bestemming en activiteiten. Hierdoor heeft u een unieke reis, die perfect bij uw bedrijf past.

Travel Legends luistert graag naar uw wensen en behoeften en stelt gebaseerd hierop een offerte op. U kunt al uw wensen en ideeën bij ons neerleggen en wij zullen er mee aan de slag gaan. Zodra u de offerte heeft ontvangen, nemen wij contact met u op om deze te bespreken. Vanuit hier kan nog alles aangepast worden. Als de offerte vanuit uw kant helemaal naar wens is, wordt de reis geboekt.

Exclusieve bestemmingen

Travel Legends kan u op weg helpen met bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dubai, IJsland, Hvar, Chantilly of Spanje. Deze bestemmingen hebben veel diverse dingen te bieden. Zo is Dubai de perfecte combinatie tussen strand en stad, biedt IJsland veel prachtige natuur, kunt u goed feesten op Hvar en in Chantilly en heeft u een combinatie van alles in Spanje.

Chateau Chantilly in Frankrijk

Luxe accommodatie en transport

Bij Travel Legends kunt u de reis zo luxe maken als u wilt. Denk hierbij aan een prachtig 5-sterren hotel in het centrum van een grote stad, of een grote villa voor uw groep. Ook hebben wij eerder een kasteel afgehuurd in het noorden van Frankrijk en een volledig vakantiepark in Friesland. Kortom, u kunt alles benoemen en wij gaan ons best doen dit voor u te regelen.

Wij kunnen u ook veel mogelijkheden bieden als u denkt aan de transport naar en op de bestemming. Zo kunt u met de trein reizen of met het vliegtuig, maar wij kunnen ook een privé charter voor u regelen. Tijdens de reis kunt u ook aan veel mogelijkheden denken, van tram of bus, tot helikopters of sneeuwscooters, alles is mogelijk.

Unieke activiteiten en ervaringen

Travel Legends heeft jarenlange ervaring met het organiseren van unieke activiteiten. Hierbij kunt u denken aan het bekijken van de zonsopkomst vanuit een luchtballon, een helikopter tour over een vulkaan of met een watervliegtuig over het Comomeer.

Deze unieke ervaring wordt onderling gedeeld tussen collega’s, wat onderling voor verbintenis zorgt. Dit draagt eraan bij dat collega’s elkaar beter gaan leren kennen, wat een vergelijkbaar resultaat levert als teambuilding activiteiten. Ook zult uw medewerker meer waardering krijgen voor het bedrijf en hier dus meer moeite in steken.

Skyline van Berlijn, Duitsland

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam reizen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker concept bij veel bedrijven, zo ook bij Travel Legends. Wij denken graag mee aan een duurzame manier van reizen, maar zeker ook over duurzame activiteiten op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een segwaytour door de stad of een drakenbootrace. Als bedrijf is Travel Legends constant bezig met onderzoek doen naar duurzame bestemmingen en bieden ook veel van deze bestemmingen aan op onze website.