De leukste activiteiten voor incentive reizen

Uitzicht over New York City

Dé beloningsreis voor uw team

Een incentive reis is dé stimulans of beloning die wordt aangeboden om uw collega’s te motiveren en om bepaalde doelen te bereiken. Op deze manier worden de prestaties van u en uw collega’s op een gezellige manier beloond, tevens wordt het teamgevoel versterkt. Of u nu een bruisende metropool, een cultureel erfgoed of een tropisch paradijs bezoekt, onze incentive reizen bieden een welverdiende beloning en een onvergetelijke ervaring. Er is natuurlijk een overvloed aan keuze, wij delen een selectie van onze favoriete activiteiten!

Team building activiteiten

Bent u opzoek naar team building activiteiten, en wilt u de onderlinge relaties tussen uw collega’s verbeteren dan zijn deze activiteiten een must! De drakenbootrace is een echte aanrader. Ga de strijd aan op het water en zorg dat u met uw team het snelste bent. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de ruige rivieren van Kroatië te trotseren en samen te werken tijdens een wilde rafting tour bij Dubrovnik. Of ga terug naar de 19e eeuw, en ervaar de oude traditionele clanspelen uit de hooglanden tijdens de Highland Games in Schotland. Door een goede samenwerking met elkaar vaart u samen naar de eindoverwinning!

Avontuurlijke excursies

Het extreme kan natuurlijk ook niet ontbreken tijdens uw incentive. Zoek de adrenaline op, en maak een avontuurlijke buggy tour door de woestijn. Ervaar steden vanaf een ander perspectief, en maak een helikoptervlucht boven een bruisende metropool zoals New York of Dubai. Houdt u niet zo van hoogtes? Dan is de Noorderlichtsafari met een sneeuwscooter echt iets voor u. Reis door het prachtige betoverende Scandinavische landschap opzoek naar het fenomenale natuurwonder; het Noorderlicht.

Culturele ervaringen

U heeft ook de mogelijkheid om culturele ervaringen op te doen. Zo kunt u in Marokko tijdens een workshop een traditionele tapijt maken. Tijdens deze workshop leer je niet alleen het weven van tapijten, maar ook leer je de Marokkaanse cultuur beter kennen en kom je in contact met de lokale bevolking. Of kom een beetje los en geniet van een Spaanse Flamenco show naast de kathedraal van Sevilla. Bovendien kunt u de sleutel verkrijgen tot exclusieve ruimtes in Vaticaanstad, die niet toegankelijk zijn voor het publiek.

kroatie-hvar-catamaran-witte-boot-blauw-water

Ontspannende uitjes

Na al die drukke werkdagen is het natuurlijk ook heerlijk om te ontspannen met uw collega’s. Geniet van een frisse bries en kristal helderblauw water tijdens dat u met een heerlijk drankje aan het genieten bent van een catamaran trip. Of ontdek het prachtige Boedapest door middel van een tour in een klassieke auto. Heeft u Montserrat nabij Barcelona altijd al eens vanaf een ander perspectief willen zien? Maak dan een ontspannende ballonvaart over Montserrat.

Culinaire uitstapjes

Naast het bezichtigen van de bestemming is het ook heerlijk om de lokale keuken te proeven! Zoals in Frankrijk, dat bekend staat om haar vele wijngaarden. Een echt culinair hoogtepunt is een wijnproeverij in één van de meeste bekende wijnstreken van Frankrijk. Tijdens deze wijnproeverij gaat u naar het prachtige Bourgogne en proeft u met uw collega’s de heerlijke wijn dat Frankrijk te bieden heeft. Bent u meer opzoek naar lekker eten? Dan is een heerlijk foodtour door de culinaire stad Marrakech een echte aanrader. Tijdens deze tour proeft u alle heerlijke lekkernijen dat Marokko te bieden heeft.

Hoe kiest u de leukste activiteiten bij uw reis?

Hoe kiest u de leukste activiteiten bij uw reis? Het is natuurlijk een grote uitdaging om activiteiten te organiseren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zeker als u met een grote groep bent verschillen de meningen al heel erg snel. Wij van Travel Legends hebben veel ervaring met deze activiteiten en kunnen zorgen voor een unieke privé ervaring die u nooit meer gaat vergeten.