Voordelen van duurzame incentive reizen

Treinstation met zonsondergang

Wat zijn de voordelen van duurzame incentive reizen op het bedrijf en het milieu?

Incentive reizen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden als een manier om medewerkers te belonen en hun inzet te erkennen. Net als bij alle andere vormen van reizen is het echter belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid. Reizen kan namelijk op een zeer milieuvriendelijke manier worden gedaan. Wij bij Travel Legends zijn gespecialiseerd in incentive reizen en helpen u graag bij opzetten van uw reisplannen.

 

Branderburger Tor in Berlijn, Duitsland

Wat maakt een incentive reis duurzaam?

Duurzaam reizen kan op veel verschillende manieren geïnterpreteerd worden, maar wat betekend het nou echt. Duurzaam reizen betekend dat u tijdens uw reis rekening houdt met het milieu en de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Tijdens een duurzame incentive reis, zoals een incentive naar Frankrijk, Berlijn en Londen, wordt er vaak gebruik gemaakt van lokale organisaties. Hierdoor wordt de lokale economie gesteund. Ook blijft u vaak dicht bij huis en maakt u gebruik van een duurzamer vervoersmiddel. Vaak maakt u zo een reis met de trein.

Voordelen voor bedrijven en omgeving

Incentive reizen dragen bij aan de verbetering van het imago en merk van het bedrijf, om verschillende redenen. Tijdens zo’n reis is er meer ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen, wat kan leiden tot een betere werkomgeving. Dit verhoogt de betrokkenheid en motivatie van de medewerkers. Een verbeterd imago maakt het ook aantrekkelijker om bij uw bedrijf te gaan werken. Bij duurzame incentive reizen wordt bovendien rekening gehouden met de natuur, wat het imago verder verbetert. Tijdens deze reis wordt namelijk op zoveel mogelijk aspecten rekening gehouden met duurzaamheid.

Voorbeelden van duurzame incentives

Een selectie van onze duurzame incentives

De impact van duurzame reizen

In het kort zijn duurzame incentive reizen dus een perfecte duurzame manier om op een duurzame manier de sfeer op de werkvloer te verbeteren. Maar ook is het een goede manier om te laten zien dat u als bedrijf zijnde u bezig houdt met duurzaamheid. Bent u van plan om een duurzame incentive reis te maken, dan staat Travel Legends voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.