Reisadvies Emiraten

emiraten-dubai-woestijnsafari

Wat is het huidige reisadvies voor de Emiraten?

U kunt veilig rondreizen door de Emiraten en zo de bezienswaardigheden van het land bezoeken. Wel wordt het in de Emiraten sterk afgeraden om naar de eilanden Abu Musa en Tunb te reizen. Verder is het land is veilig en ideaal om er een rondreis te maken.

We houden de veiligheidssituatie voor al onze bestemmingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Vanwege onze intensieve samenwerking met lokale partners, blijven we elke dag op de hoogte van de actuele veiligheidssituatie van de Emiraten. Daarnaast houden wij voor de Emiraten altijd het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan.

Reisadvies Emiraten map

Bron: Nederland Wereldwijd

Is het veilig om naar de Emiraten te gaan?

Kortom, over het algemeen wordt reizen naar de Emiraten als veilig beschouwd voor toeristen, maar het is altijd verstandig om het actuele reisadvies te raadplegen en op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de veiligheidssituatie. Met passende voorzorgsmaatregelen kunnen bezoekers genieten van de rijke cultuur, geschiedenis en gastvrijheid die de Emiraten te bieden heeft.

Onze reizen naar de Emiraten

dubai-stad-header
Lara Lanslots
Bel, mail of app met Lara

De expert voor reizen in de Verenigde Arabische Emiraten.