Unieke lustrumreis bestemmingen

Een lustrumreis is een speciale reis die wordt gemaakt ter gelegenheid van een lustrum, wat over het algemeen een periode van vijf jaar aanduidt. Het kan bijvoorbeeld een reis zijn ter ere van het vijfjarig jubileum van een bedrijf, een vereniging, een huwelijk of een andere mijlpaal. Bekijk alle unieke bestemmingen voor een lustrumreis.

 

Lapland

Tijdens een lustrumreis naar Lapland geniet u van het ultieme winterse avontuur. Ontdek het ruige landschap met een sneeuwscooter en ga op een husky safari. En met een beetje geluk spot u in de avond het unieke noorderlicht.

Costa Rica Monteverde vulkaan uitzicht

Costa Rica

Costa Rica is een perfecte bestemming voor een avontuurlijke lustrumreis. Het land kent verschillende Nationale Parken waar u kennis mee maakt. Ontdek de veelzijdige landschappen, de exotische dieren en hagelwitte stranden.

Jeep over de savanne in Tanzania

Tanzania & Zanzibar

Tanzania is het land van de ultieme safari en is bekend vanwege de afwisselende landschappen, een rijke cultuur, de besneeuwde bergtop van de Kilimanjaro, en de wildrijke gebieden. Sluit de reis af in stijl op de hagelwitte stranden van Zanzibar.

Peru

Betreed het rijk van de Inca’s en de magie van Machu Picchu, dwaal door historische steden zoals Cusco, en proef de levendige smaken van de Peruaanse keuken. Deze lustrumreis brengt u langs de hoogtepunten van Peru en belooft een onvergetelijk avontuur.

usa-new-york-central-park

New York

Op reis naar The Big Apple! Dit is een reis om nooit meer te vergeten. Vliegen over de stad, feesten op het water, dineren op hoogte en uitgaan in de vele nachtclubs van de stad.

Jordanië

Tijdens een lustrumreis door Jordanië reist u door de tijd wanneer op plekken als Jerash en Petra. Het land is de perfecte combinatie van cultuur, natuur en historie en ideaal om met een groep te bezoeken.

Kaapstad

Met de spectaculaire ligging, aan de voet van de indrukwekkende Tafelberg en Lion’s Head, is Kaapstad een ‘must’ om te bezoeken. Maak een tocht in een zijspan, geniet op een privé catamaran, breng een bezoek aan de toonaangevende wijnhuizen en een ga op fly-in safari!

Reisgids Japan

Japan

Ga mee naar het Land van de Rijzende Zon. Japan staat bekend haar moderne miljoenensteden, een geweldige keuken en prachtige tempels. Ook gaat deze lustrumreis natuurlijk naar de bekende Mount Fuji.

Miami

Ontdek Miami op een avontuurlijke manier. Waan u een weg door de Everglades en relax op een privé boot in de Florida keys. Ontdek de sportgekte van Amerika tijdens een NBA en een MLB wedstrijd in de lounge. Geniet van luxe diners en spectaculaire feesten.

iguazu-watervallen-bootje

Argentinië

Verken de natuur van Argentijns Patagonië en breng tijdens een lustrumreis naar Argentinië een bezoek aan de indrukwekkende watervallen van Iguazú.

Kies voor exclusieve lustrumreizen met Travel Legends

Wij van Travel Legends zijn de specialist als het gaat om het organiseren van uw lustrumreis, tijdens uw reis zullen wij u volledig ontzorgen.

Eenvoudig een offerte aanvragen voor een lustrumreis op maat
Vind in 5 vragen uw ideale bestemming.